Olgas meitas vēlas kļūt par Kambalām; bijušais vīrs iebilstot (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Šova "Slavenības. Bez filtra" zvaigzne, uzņēmēja Olga Kambala atklāj, ka viņas meitas vēlas mainīt uzvārdu un kļūt par Kambalām, taču Olgu šokējusi meitas tēva reakcija - viņš esot pieprasījis samaksu par šādu lēmumu.

Olga šovā atklāj, ka ar meitu tēvu attiecības neesot nekādas - viņai nav ne dusmu, ne aizvainojuma, taču pēc šķiršanās Olgai bijusi svarīga "aizmugure". Ienākot Kasparam viņas un meitu dzīvē, Olga teic, ka viņām ir paveicies. "Mums ir vislielākā aizsardzība, kādu Latvijā var iedomāties."

Šajā gadā sākts process, lai mainītu meitu uzvārdu un viņas kļūtu par Kambalām. Vecākā meita, kura nesen sasniedza pilngadību, to jau ir izdarījusi. Kaspars par to ir priecīgs: "Ja viņas vēlas manu uzvārdu, tad tas parāda, ka mēs esam ģimene."

Olga atklāja, ka viņa vispirms lūdza meitu tēti dot notariālu piekrišanu, jo visas meitenes bijušas nepilngadīgas, kad šī ideja radusies. Viņa atbilde Olgu šokējusi.

"Viņš man prasīja naudu!" apgalvo Olga.

Jau ziņots, ka Olga labi izteikusies par viņas meitu attiecībām ar Kasparu. "Viņas runā ar Kasparu arī par puišiem. Tieši nesen mana vidējā meita pasauca Kasparu, lai aprunātos divatā, un kratīja sirdi. Kaspars jau man teica: "Nu redzi, viņas jau nāk pie manis runāt tādas privātas lietas, viņām es daudz nozīmēju.""

Ar bijušo vīru Olga kopā bija kopā 16 gadus. Viņa neslēpj, ka Kaspara dēļ izbeigusi iepriekšējās attiecības.

Atgādinām, ka Olga ar Kasparu Kambalu romantiskas attiecības sāka 2020. gada Šī gada 13. aprīlī pāris atzīmēja kāzu pirmo gadadienu.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu