"Dejo ar zvaigzni" nākas pamest aktierim Maksimam Buselam

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

2. oktobrī pie skatītājiem nonāca šova "Dejo ar zvaigzni" trešā tiešraide, kuru nācās pamest jau otrajam pārim. 

Žūrija un skatītāji lēma, ka šovs jāpamet M.Čehova Rīgas krievu teātra aktierim Maksimam Buselam un viņa pāriniecei Jelizavetai Manijai, kas ir četrkārtēja Latvijas čempione un daudzu starptautisku sacensību uzvarētāja un fināliste.

Kā atzina žūrijas locekļi, pāra izpildītā deja aizskāra žūrijas dvēseles stīgas, stāsts novērsa uzmanību no tehniskā izpildījuma, taču tika pamanītas arī vairākas kļūdiņas. Žūrijas kopvērtējumā pāris ieguva 23 punktus.

“Izskatās, ka valsis ir tikai viens, divi, trīs un atkārtot, bet patiesībā tā ir ļoti grūta deja. Jādomā par muguru, rokām, būtiski turēt stāju,” pirms dejas izteicās Maksims.

Šovakar šova dalībnieki izpildīja tādas dejas kā Vīnes valsi, lēno valsi, sambu, džaivu, tango, ča-ča-ča un rumbu.

Šovā turpina piedalīties tādi sabiedrībā zināmi cilvēki kā dziedātāja Aminata, grupas "Citi zēni" solists Jānis Pētersons, RAKUS Anestezioloģijas klīnikas vadītāja Agnese Ozoliņa, šķēpmetēja Madara Palameika, kā arī ģitārists, komponists un producents Mārcis Auziņš, TV3 laika ziņu moderatore Rūta Dvinska, Leļļu teātra aktrise Elīna Bojarkina, motobraucējs Matīss Karro, interjera un sajūtu dizainere Anda Ozoliņa, mākslinieks-vizionārs Kašers un psiholoģe ar specializāciju seksoloģijā un partnerattiecību terapijā Kristīne Balode.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu