Iemīļoti aktieri līksmo seriāla "UgunsGrēks" pirmās sērijas noskatīšanās ballītē (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

28. septembrī Bīriņu pilī pulcējās seriāla “UgunsGrēks. Atgriešanās” radošā komanda, lai svinētu un nodotu vērtējumam seriāla pirmo epizodi. 

Starp skatītājiem pulcējās aktieri Regīna Devīte, Ģirts Ķesteris, Uldis Dumpis, Ilze Pukinska, jaunie seriāla aktieri – Rūta Dišlere, Anete Beķere, Rihards Zelezņevs, Jānis Kalnups, kā arī seriālā radošā komanda ar režisori Intu Gorodecku un producentu Uldi Cipstu priekšgalā.

Pēc piecu gadu pauzes jau pavisam drīz, 10. oktobrī, Go3 skatītājiem būs iespēja satikties ar seriāla leģendārajiem tēliem – Zentu, Leonu, Helēnu, Gunāru, Mildu, Silviju, Vadimu un citiem. Bet pie kanāla TV3 skatītājiem seriāls atgriezīsies nākamā gada 13. februārī.

“Ziniet, ja man kāds toreiz pirms pieciem, sešiem gadiem būtu teicis, ka pienāks šāds brīdis un būs atgriešanās sezona, es droši vien šo cilvēku nebūtu ņēmusi par pilnu,” sanākušajiem teica TV3 Group Vietēji ražotā satura nodaļas vadītāja un seriāla līdzšinējo sezonu producente Baiba Saleniece. “Laikam jau tas cilvēks tā ir iekārtots, ka viņš lietas patiesi novērtē tikai tad, kad tās viņam tiek atņemtas. Šo novērtējumu un šo mīlestību mēs, TV3, nepārtraukti izjutām visu šo gadu laikā, kamēr nebija “UgunsGrēka”. Mēs izlēmām, ka mums ir jādalās ar šo mīlestību tālāk un mums ir jāveido šī atgriešanās sezona.”

Pirmās epizodes noskatīšanos pavadīja daudz smieklu, patiess prieks par iemīļoto tēlu atgriešanos, intriga par gaidāmajiem notikumiem. Neizpalika arī aplausi un ovācijas sērijas nobeigumā un jūtama nepacietība, gaidot arī pārējo epizožu nonākšanu dienas gaismā.

“Nav tā, ka vilcējspēks esmu es viena. Tā vienmēr ir komanda. Vienmēr tie ir daudzi cilvēki. Tā kā mazas skudriņas, kas skrien un beigu beigās uztaisa skudru pūzni. Skudru pūznī ir spēks,” tā par savu radošo komandu teic režisore Inta Gorodecka. “Protams, ir pagājis laiks. Protams, mēs esam mainījušies. Protams, arī varoņi ir mainījušies. Tas ir tikai normāli un likumsakarīgi.”

Seriālā pie jau ierastajiem varoņiem ir piepulcējušies arī jaunie. Kristiānas lomā redzēsim Rūtu Dišleri, Sofijas – Aneti Berķi, Augusta – Kārli Tolu un Emīla lomā būs Oskars Vīksne-Florencs.

Seriāla notikumi norisināsies tajā pašā viesnīcā pēc septiņiem gadiem, kuru laikā radusies nodevības un skandālu ēna. Viesnīcas īpašnieks sapulcē bijušos darbiniekus un pastāvīgos viesus uz noslēpumainu tikšanos, lai nāktu klajā ar kādu svarīgu paziņojumu, kas uzšķils tikai seriālam “UgunsGrēks” raksturīgu kaislību liesmu.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu