"Viņi iedvesmoja pat tos, kuriem šī mūzika nepatīk." Mūzikas žurnālists Uldis Rudaks iesaka: "The Cure"

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Facebook/ The Cure

Gaidot rokgrupas "The Cure" koncertu šovakar, portāla TVNET kultūras redakcija lūdza mūzikas žurnālistu Uldi Rudaku pastāstīt par savu pieredzi ar šīs grupas mūziku. Viņš ir viens no grupas uzticīgākajiem cienītājiem, kurš rīko arī īpašus deju pasākumus par godu "The Cure" solista Roberta Smita dzimšanas dienai.

"The Cure" ir vesels laikmets, un šis ir tas gadījums, kad var droši teikt - viņi ir iedvesmojuši pat tos, kuriem šī mūzika nepatīk.

Tiem ir vismaz savs heiteru viedoklis, kas ir tikpat nelokāms kā grupas cienītāju noturība.

Uzcēluši sev pieminekli jau astoņdesmitajos gados, precīzāk, paši par to kļūstot, viņi nedus uz lauriem, bet joprojām saviem spēkiem uztur šo pieminekli dzīvu, spēlējot lieliskus un ļoti garus koncertus.

Esmu bijis uz "The Cure" kādas desmit reizes un nekad neesmu vīlies.

Pats esmu grupas fans, kopš pirmoreiz noklausījos albumu "The Head On The Door". Nu jau droši varu teikt, ka tā ir svarīgākā grupa manā mūžā.

Būdams arī kolekcionārs un dīdžejs, esmu sakrājis arī diezgan daudz "The Cure" mūzikas vinila platēs, ko esmu licis lietā grupas līdera Roberta Smita dzimšanas dienu pasākumos.

Tās esam svinējuši dažādās Rīgas vietās vai ik gadu, un šī būs īstā reize, kad pēc koncerta šīs plates atkal uzspēlēt āfterpārtijā klubā "Piens"," ar saviem iespaidiem par grupas gaidāmo koncertu un savu pieredzi ar grupas mūziku dalās pieredzējušais mūzikas žurnālists Uldis Rudaks.

Atgādinām, ka grupas "The Cure" vienīgais Baltijas valstu koncerts notiks jau šovakar, 6. oktobrī, Arēnā Rīga.

Vismaz 2,5 stundu garajā koncertā izskanēs viss labākais "The Cure" repertuārs, kā arī pa kādai solītā jaunā albuma dziesmai.

Par koncerta īpašajiem viesiem apstiprināta skotu postpanka apvienība "The Twilight Sad".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu