"Ģimenes burkā" Agritas kavalieris negaidīti atgriežas no ārzemēm un izjauc mīļotās plānus

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Šova "Ģimene burkā" zvaigzne Agrita Bindre-Blumenaua savā dzimšanas dienā saņēmusi negaidītu pārsteigumu - pie viņas uz tematisko meiteņu ballīti ieradies kavalieris no Vācijas.

"Es zināju, ka Agritai ir dzimšanas dienas ballīte, tādēļ nolēmu atbraukt uz Latviju," atklāj Agritas draugs Jānis Bumbiers, kurš ceļā no Vācijas pavadīja 15 stundas. Atgādinām, ka viņš šoruden pameta Latviju, lai piepelnītos ārzemēs.

Tikmēr Agrita baudīja meiteņu ballīti, kas ieturēta tematiskā - kolhoza - stilā. 

Jānis savu pārsteigumu bija rūpīgi izplānojis - Agritas dzimšanas dienas rītā viņš sūtījis viņai video, kur it kā redzams strādājot, taču ieradās ballītē tieši laikā, turot rokās milzu rožu pušķi. Pirms tikšanās Jānis neslēpa satraukumu, un arī Agrita, ieraugot pielūdzēju, piedzīvoja mulsuma pilnu brīdi.

"Kad ieraudzīju [Jāni], man bija šoks. Man bija nojauta, bet es neticēju, ka tas tā varētu būt, jo viņa ierašanās bija plānota nedēļu vēlāk," savu pārsteigumu neslēpj Agrita, kura gan norāda, ka kavalieris pamatīgi pamainījis viņas ballītes plānus. "Es ļoti priecājos, ka viņš ieradās, man ļoti patīk pārsteigumi! Es biju patīkami pārsteigta, bet šajā brīdī man likās tas viss nelaikā, jo man viss gāja pēc plāna, salikts pa punktiņiem, kas tagad jādara... Man galvā bija vienīgā doma - kā to visu pārorganizēt? Es biju gatavojusies tikai un vienīgi meiteņu aktīvai ballītei. Tagad kaut kas jāmaina, jo pretējā gadījumā vai nu viņš jutīsies slikti, vai es jutīšos slikti."

Publiskotajos kadros redzams, ka Jānis jutās samulsis, taču dāmas darīja visu iespējamo, lai viņš justos iederīgs.

Plašāk skaties 1188.lv!

Agrita vispār neko nenojauta un sestdien, kad es ierados Latvijā, sūtīju video, kā es strādāju.

Es vairs nezinu, kur likties!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu