"Vecāki puiši apsaukāja mani par to, ko daru" (2)

21. gadsimta slavenības: tiktokeri. Intervija ar @undixone
CopyDraugiem X Whatsapp

Īsi, smieklīgi video, kur kā jauni, tā veci dejo vai dzied līdzi populāru dziesmu melodijām, dalās ar receptēm vai jebkādā citādā veidā izklaidē un sajūsmina tūkstošiem, pat miljoniem cilvēku pasaulē. Sociālā vietne "Tik Tok" iet savu uzvaras gājienu arī Latvijā, tāpēc TVNET jaunā rubrikā aicina uz sarunu pašmāju "Tik Tok" satura veidotājus. Izklaide vai smags darbs? Jautrība vai risks izdegt? Kā arī, vai ar to iespējams nopelnīt? Par to visu "21. gadsimta slavenības: tiktokeri".

Ceturtais viesis jaunajā rubrikā "21. gadsimta slavenības: tiktokeri" ir Undīne Ozoliņa, kura vietnē "Tik Tok" zināma kā @undixone.

Undīnei ir vairāk nekā 140 tūkstoši sekotāju, un viņas publiskotie video kopumā saņēmuši 10,1 miljonu "patīk".

Undīne ir viena no populārākajām pašmāju "tiktokerēm", kura aplikāciju lietoja vēl tad, kad tai bija iepriekšējais nosaukums - "Musical.ly". Viņai ir kupls sekotāju un pat fanu pulciņš, kas, ieraugot jaunieti uz ielas, vēlas kopīgu "selfiju". Taču viņa ne vienmēr izjutusi mīlestību un skolas laikā pat saņēmusi tik nievājošus komentārus, ka vairākkārt nolēmusi mest mieru savai sirdslietai. 

Jaunajiem censoņiem viņa iesaka rēķināties ar dažādiem viedokļiem, taču uzsver - "Tik Tok" ir lieliska platforma, kur sevi parādīt. Kopš septembra izskaņas Undīne pat ir pametusi dienas darbu, lai veltītu visu savu laiku video filmēšanai. 

Noskaties arī pirmo epizodi ar "Tik Tok" satura veidotāju Ralfu Kārkliņu jeb @raalfsk, otro epizodi ar Justīni Martinsoni jeb @jushkapadrushka un trešo ar Raiti Bērziņu jeb @baigiraiti!

Savukārt Undīnes izaicinājuma video meklē TVNET "TikTok" kontā!

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu