Olga Kambala palikusi bez kāzu kleitas

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Šova "Slavenības. Bez filtra" varoņi Kaspars un Olga Kambalas gatavojas otrreiz apprecēties un šoreiz apliecināt savu mīlestību Dieva priekšā, un kāzu drudzis sit augstu vilni.

Šobrīd aktīvi norit pāra kāzu tērpa meklēšana. Atgādinām, ka pērn sarakstoties Kaspars bija tērpies baltā treniņtērpā, bet Olga - minikleitā. Nu Kaspars spēris soli augstāk un precēties gatavojas melnā samta treniņtērpā, bet Olga sapņo par īstu kāzu kleitu. 

Kā liecina ieskats šovā, izvēlēto kleitu viņai nocēlusi cita līgava: "Saņēmu ziņu, ka kāzu kleita, kuru izvēlējos, pārdota citai līgavai."

Viņa neslēpj satraukumu: "Kāzām galīgi neesmu gatava."

Atgādinām, ka Kambalu pāris savas attiecības oficiāli noformēja pērnā gada aprīlī Jūrmalas dzimtsarakstu nodaļā, taču nu abi lēma apliecināt savu mīlestību Dieva priekšā.

Kaspars savai sievai bija sarūpējis romantisku pārsteigumu - vakariņas īpaši ekskluzīvā numuriņā.

Ieturot maltīti, Kaspars vērsās pie Olgas: "Mēs esam apprecējušies dzimtsarakstu nodaļā, un es izdomāju, ka mēs varētu uztaisīt vienu foršu ballīti kopā ar draugiem un paņemt mācītāju, kas salaulā mūs Visuma priekšā!"

Olga neslēpa pārsteigumu un aiz laimes teju apraudājās, sakot, ka saņēmusi bildinājumu no Kaspara apprecēties Dieva un draugu priekšā. "Mīļais, es tevi tā mīlu, es gandrīz apraudājos!" prieku par gaidāmajām kāzām nevarēja noslēpt Olga.

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu