"Mani pratināja!" Influencerei Jutai Jemeļjanovai draud neielaišana ASV (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Influencere, permanentā grima meistare Juta Jemeļjanova regulāri viesojas pie mīļotā vīrieša ASV, taču nu saskārusies ar nepatīkamu situāciju. 

Juta, kura pēc šķiršanās no vīra fitnesa trenera Ginta Valdmaņa satuvinājās ar ASV dzīvojošo Juri Kupri, nesen apmeklēja Niagāras ūdenskritumu un izteica vēlmi doties pāri robežai uz Kanādu. Tiesa, viņa saviem sekotājiem paskaidroja, ka varētu netikt ielaista atpakaļ ASV.

Vēlāk viņa precizēja savu sakāmo, atklājot, ka robežkontrolei nepatīkot tas, ka Juta pārāk bieži dodas uz ASV atpūtas braucienā. 

"Kad es atbraucu uz šejieni pirms pāris nedēļām, mani knapi ielaida pāri robežai. Principā pasu pārbaudē mani brīdināja, ka nākamreiz mani, visticamāk, neielaidīs, jo viņiem nepatīk, ka es tik bieži braucu atpūtas braucienā pie sava boifrenda. Saņemot somu, mani atkal apturēja, un tad mani pusstundu pratināja, mēģināja dabūt no manis informāciju, ka es it kā te strādāju. Mani principā knapi ielaida, tāpēc es neriskēju braukt uz Kanādu," atklāj Juta.

Kā zināms, Jutu un Juri vieno romantiskas attiecības kopš 2020. gada. Abi nav precējušies, taču nākotnē viņa plāno ar mīļoto dzīvot ASV. Viņa pauž, ka tur abiem ir lielākas darba un izaugsmes iespējas.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu