"Dot pa purnu - tas ir debili!" Jānis Bukums kārtējo reizi viļas "Ērkšķu" dalībniecēs

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Sociālajā projektā “Caur ērkšķiem uz...”  notikusi kārtējā izbalsošana, kas saņēmusi piktus vārdus no šova vadītāja Jāņa Bukuma.

Šīs nedēļas “Caur ērkšķiem uz...” sērijā risinājušies visnotaļ dramatiski notikumi ar emocionālu drāmas terapiju un asaru plūdiem un pat dūru vicināšanu, kas rezultējās gan neatliekamās medicīniskās palīdzības izsaukumā, gan slimnīcas apmeklējumā un visbeidzot - arī policijas vizītē. Piesātinātās dienas noslēgumā notikusi arī izbalsošana, kas nesusi līdzi pārsteigumus un jau atkal piktus vārdus no šova vadītāja Jāņa Bukuma.

“Esmu ļoti sarūgtināts un apbēdināts, jo tas ir debili, tikko kā kas nepatīk, dot pa purnu. Izstāstīšu jums kā maziem bērniem – darot lietas pareizi, pareizs ir arī rezultāts. Darot lietas nepareizi, rezultāts ir nepareizs. Jūs kādā vietā jūtaties slikti nevis tāpēc, ka vieta ir slikta, bet tāpēc, ka neesat sapratušas, kas tā ir par vietu. Ieslēdziet galvas! Ja nepatīk, atgriezīsieties savās dzīvēs un nekas jums nemainīsies.

Bet, lūdzu, padomājiet par elementāru piedošanu!

Ja kāds uzvedas kā pērtiķis, lai tak paņemas – nu piedodiet viņam. Padomājiet par šo vārdu, jo tas nav saistīts tikai ar reliģiju,” – skarbs par Marijas uzbrukumu Lilitai ir Bukums. Vardarbība nav pieļaujama nekādos apstākļos, tāpēc, neļaujot savstarpējiem ķīviņiem ietekmēt izbalsošanu, viņš piešķir Lilitai imunitāti.

Arī tālāk, redzot, ka iekšējā balsojumā dāmas kārto savas attiecības un cer mājās sūtīt dāmu, kas “visvairāk nepatīk”, Bukums atklāti paziņo, ka projekts nav attiecību šovs, tāpēc šoreiz to, kura dosies mājās, izlems eksperti.

Apkopojot rezultātus, projektu šoreiz pameta klusā Diāna, kura jau vairākus gadus cīnās ar alkohola atkarību. 35 gadus vecajai rīdziniecei alkohols kļuva par ikdienu brīdī, kad nomira viens no audžuvecākiem, ar kuru Diānai bija īpaši tuvas attiecības. Nogurusi no atkarību posta, viņa par visu vairāk vēlas dzīvot no alkohola brīvu dzīvi un priecāties par saskanīgām attiecībām.

"Caur ērkšķiem uz..." dalībniece Diāna
"Caur ērkšķiem uz..." dalībniece Diāna Foto: Gatis Gierts
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu