Megana Mārkla pirmo reizi izsakās par karalienes Elizabetes II nāvi

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Megana Mārkla un karaliene Elizabete II
Megana Mārkla un karaliene Elizabete II Foto: SIPA/Scanpix

Prinča Harija sieva Megana Mārkla intervijā "Variety" pirmo reizi izteikusies par karalienes Elizabetes II došanos mūžībā. 

Vaicāta, kā pārdzīvojusi notikušo, Mārkla izmantoja iespēju pateikties visiem par saņemto atbalstu un novērtēja to, ka varēja būt līdzās savam vīram princim Harijam.

"Ir tik skaisti redzēt to mantojumu, ko viņa vecmāmiņa atstājusi tik daudzās frontēs," sacīja Mārkla. "Protams, runājot par sieviešu līderību, viņa ir visspilgtākais piemērs tam, kā tas izskatās.

Es jūtu dziļu pateicību, ka varēju pavadīt laiku kopā ar viņu un iepazīt viņu."

"Šis ir bijis sarežģīts laiks, bet mans vīrs, mūžīgais optimists, sacīja - viņa beidzot atkal ir kopā ar savu vīru," piebilda Mārkla, pieminot 2021. gada aprīlī mūžībā aizgājušo princi Filipu. 

Vaicāta, kā viņa atminas Elizabeti II, kura devās mūžībā 96 gadu vecumā šā gada 8. septembrī, Mārkla atsauca atmiņā abu pirmo satikšanos 2018. gadā. "Es esmu pārdomājusi mūsu pirmo oficiālo tikšanos ar viņu, cik īpaša tā bija. Es varu būt laimīga," viņa sacīja žurnālam "Variety". "Un es turpinu būt lepna, ka man bija tik siltas attiecības ar ģimenes matriarhu."

CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu