“Astro'n'out” Māra “zaudē nevainību”, gatavojot pupiņu zupu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Kad aiz loga gaudo nemīlīgs rudens vējš un pie palodzes klaudzina lietus lāses, silta un garšīgu aromātu piepildīta virtuve ir viena no labākajām vietām, kur patverties. TVNET kulinārijas raidījuma “Garšu duelis” ķēķī viesojas dziedātāja Māra Upmane-Holšteina. Viņa atzīstas, ka nekad vēl nekad nav gatavojusi “parastu zupu”, un “zaudē nevainību”, raidījuma vadītājas, pavārmākslas guru Annas Birmanes jeb Annas Pannas virsvadībā pagatavojot gardu pupiņu zupu ar kraukšķīgām siermaizītēm. Abas dueļa dalībnieces aprunājas par interesantām tēmām un mērojas spēkiem arī īsti halovīniskā izaicinājumā, sacenšoties ķirbja grebšanas mākslā.

Māra un Anna gatavošanai izmanto kalē kāpostu, sīpolus, citronu, rozmarīnu, selerijas kātus, bageti, sviestu, parmezānu, kā arī “Bonduelle Vapeur” baltās pupiņas un saldētus burkānu kubiņus. Sātīgā un neticami ātri pagatavojamā pupiņzupa tiek pasniegta ar cepeškrāsnī zeltaini apbrūninātām siermaizītēm.

Foto: Jānis Škapars/TVNET

Šeit atradīsi kārdinošās pupiņu zupas un siermaizīšu recepti, bet, lai uzzinātu, kāds trauku mazgājamajai mašīnai ir sakars ar laimīgu laulību, vai Mārai patīk dziedāt virtuvē, kāds ir viņas ģimenes mīļākais ēdiens un kura dāma uzvarēja ķirbja grebšanas duelī, noskaties video!

Foto: Jānis Škapars/TVNET

Foto: Māra Upmane-Holšteina gatavo gardu pupiņu zupu ar kraukšķīgām siermaizītēm.

Raksts tapis sadarbībā ar "Bonduelle".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu