Jauna informācija par Noras Ikstenas veselības stāvokli

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Nora Ikstena
Nora Ikstena Foto: publicitātes

Pirms diviem mēnešiem sociālajos tīklos izplatījās aicinājums ziedot rakstnieces Noras Ikstenas veselībai. Nu Indra Vilipsone, Ikstenas māsa, atklāj, kā viņa šobrīd jūtas.

Kopš augusta sākuma Nora Ikstena veseļojas mājās, būdama ciešā māsas un ārstu uzraudzībā.

Indra, kas ik dienas ir kopā ar viņu, izdevumam "Privātā Dzīve" stāsta: "Līdz gadu mijai publiski par to vēl nerunāsim, bet varu pateikt, ka intensīvs ārstēšanās process rit visās frontēs un ir arī sasniegti rezultāti. To es varu pilnībā apliecināt.

Mums tiešām viss iet uz labo pusi."

15. oktobrī kopā ar dakteriem un tuvākajiem draugiem mājās nosvinēta Ikstenas 53. dzimšanas diena. Savā svētku dienā Nora saņēmusi daudz laimes un izturības vēlējumu no draugiem visās pasaules malās. 

Jau ziņots, ka Māra Zālīte vietnē "Facebook" publiskoja ierakstu, atklājot, ka aprīļa sākumā ar Noru notikusi nelaime. Ārsti daudz cerību neesot devuši, taču nu Ikstenas veselības stāvoklis esot uzlabojies. "Nora bija uz mūžīgās aiziešanas robežas. Ārsti un Nora cīnījās par dzīvību. Viņi uzvarēja, un, lūk, vakar - 2022. 4. augustā - Nora ir atgriezusies mājās!"

Kā norādīja Zālīte, lai izveseļotos pilnībā, vēl būšot vajadzīga ilgstoša ārstēšanās un rehabilitācija.

2021. gada oktobrī Ikstena sniedza interviju bijušajai Valsts kontroles Komunikācijas daļas vadītājai Līgai Krapānei, kas pārstāv Ainara Šlesera vadīto politisko veidojumu "Latvija pirmajā vietā". Sarunā Ikstena kritizēja pastāvošo varu un Latvijas situāciju Covid-19 pandēmijas kontekstā kļūdaini salīdzināja ar Norvēģiju.

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 25. oktobra numurā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu