Elīna Gluzunova ar ģimeni atkal filmēsies pašmāju šovā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Instagram

Dziedātāja Elīna Gluzunova ar ģimeni atkal bieži būs redzama TV ekrānos. Viņi atkal piekrituši uzaicinājumam piedalīties kanāla 360TV realitātes šovā "Ģimene burkā", šonedēļ vēsta izdevums "Kas Jauns".

Ēterā Gluzunovu ģimene parādīsies jau 8. novembrī.

Pirms gada pāris jau piedalījās šajā pašā TV projektā. Šajā vasarā intervijā Laurai Saulītei Elīna atklāja, ka dalība šovā nākusi par sliktu viņu attiecībām, īpaši jau Artjoma jauniegūtā popularitāte. "Ja es kaut ko savā dzīvē nožēloju, tad tā ir šī pieredze," par dalību šovā teica Gluzunova.

Nu domas ir mainījušās: "Šoreiz ģimenes konsilijs arī pieņēma lēmumu piedalīties šovā un parādīt, ka ir iespējams izkļūt no samilzušas attiecību krīzes, turpināt pielāgoties apstākļiem, pieslīpēties viens otram," atklāj Gluzunova un piebilst, ka šovā būs redzama visa kuplā ģimene, tajā skaitā arī pāra bērni.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka pāris gada sākumā šķīrās ar skandālu. Teju visa Latvija bija liecinieki abu šķiršanās posmam. Gluzunova jau iepriekš izteikusies, ka viņai ir žēl, ka šķiršanās bijusi publiska. "Es neesmu tendēta uz to, lai pazemotu cilvēkus, kur nu vēl pašu tuvāko. Tas bija ļoti smagi. Mēs joprojām pēc tā visa atkopjamies.

Nekas no tā nebija iestudēts. Tad, kad tu kļūsti par publisku personu, visa tava personīgā dzīve gribot negribot tiek izķidāta."

Tomēr pēc pāris mēnešu atšķirtības Artjoms esot uzaicinājis Elīnu uz vakariņām. "Mēs parunājām pie vīna glāzes. Pēc tam atnācām uz dzīvokli un izdzērām jau pudeli. Mēs vienkārši nonācām pie secinājuma, ka mums ir jāmēģina vēlreiz."

Lai arī abi nav oficiāli precējušies, Elīna pieņēmusi Artjoma uzvārdu un abi ir vecāki trim bērniem - Anabellai, Lukasam un Tomasam.

Vairāk lasi izdevuma "Kas Jauns" 1. novembra numurā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu