28 gadu vecumā traģiski miris "Migos" reperis

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
"Takeoff" (no kreisās)
"Takeoff" (no kreisās) Foto: AFP/SCANPIX

28 gadu vecumā miris amerikāņu reperis "Takeoff" (īstajā vārdā Kiršniks Karijs Bols), kurš zināms kā repa grupas "Migos" dalībnieks.

CNN ziņo, ka "Takeoff" ticis nošauts agrā 1. novembra rītā Hjūstonā, Teksasā.

Policija saņēma izsaukumu par šaušanu pie kādas boulinga zāles aptuveni 2:30 no rīta. Ierodoties notikuma vietā, tika atrasts miris vīrietis. 

Negadījumā ievainoti vēl divi cilvēki - 23 gadus vecs vīrietis un 24 gadus veca sieviete, taču viņi paši vērsās pēc medicīniskās palīdzības un viņu dzīvībai briesmas nedraud. 

Boulinga zāles darbinieki pastāstīja policijai, ka pirmdienas vakarā tur norisinājusies privāta ballīte, pēc kuras beigām viesu vidū izcēlās strīds un apšaude. Apšaudes laikā notikuma vietā atradās vismaz 40 cilvēki.

Hjūstonas policijas departamenta vadītājs Trojs Finers atzina: "Es saņēmu vairākus zvanus no Hjūstonas un ārpus tās, un visi atzina, cik lielisks cilvēks viņš ["Takeoff"] bija - cik mierīgs, cik lielisks mākslinieks. Mums nav iemesla ticēt, ka viņš bija iesaistīts kādās kriminālās aktivitātēs." Tāpat Finers norādīja, ka reperis ticis cienīts un nav bijis vardarbīgs. 

CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu