Negāciju dēļ šova "Ģimene burkā" dalībnieku rindās notikušas izmaiņas (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Šova "Ģimene burkā" dalībnieku rindās notikušas izmaiņas - turpmāk dalību pārraidē neturpinās Bušu ģimene.

Ģimene šādu lēmumu pamato ar aizņemtību, kā arī sabiedrības attieksmi. "Diemžēl tā ir sanācis - matu palika mazāk uz galvas, bet darbu vairāk. Man ir ļoti daudz laika jāiegulda, un to kripatiņu, kas paliek pāri, es gribu veltīt ģimenei," saka Oskars Bušs, atklājot, ka viņam ir kāds jauns projekts.

Arī Diāna Buša vēlas attīstīt savu uzņēmumu. Abi saka, ka darba ir vairāk nekā jebkad, un brīvo laiku vēlas pavadīt četratā - kopā ar bērniem.

"Mums bija ģimenes sapulce, un mēs izdomājām, ka mainīsim dzīvi un turpināsim bez "Ģimenes burkā"," paziņo Oskars.

"Tagad mūsu mīlestību gribam atstāt tikai starp mums četriem," pievienojas Diāna.

Pēc dalības šovā Diāna arī nonākusi pie skaudriem secinājumiem. "Man ļoti nepatika, ka par mūsu ģimeni varēja uzrakstīt ļoti nepatīkamus komentārus." Viņai pievienojas Oskars, norādot, ka šīs ir ģimenes šovs un viņu aizskar, ja kāds izsakās negatīvi par viņu bērniem.

"Apollo.lv" jau ziņoja, ka šovā "Ģimene burkā" atgriezīsies šova "X Faktors" uzvarētāja Elīna Gluzunova. Ēterā Gluzunovu ģimene parādīsies jau 8. novembrī.

Pirms gada Elīna ar dzīvesbiedru Artjomu jau piedalījās šajā pašā TV projektā. Iepriekš Gluzunova atklāja, ka dalība šovā nākusi par sliktu pāra attiecībām, īpaši jau Artjoma jauniegūtā popularitāte.

"Ja es kaut ko savā dzīvē nožēloju, tad tā ir šī pieredze," par dalību šovā teica Gluzunova.

Nu domas ir mainījušās. "Šoreiz ģimenes konsilijs arī pieņēma lēmumu piedalīties šovā un parādīt, ka ir iespējams izkļūt no samilzušas attiecību krīzes, turpināt pielāgoties apstākļiem, pieslīpēties viens otram," atklāj Gluzunova un piebilst, ka šovā būs redzama visa kuplā ģimene, tajā skaitā arī pāra bērni.

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu