"Sēdēju savā zelta krātiņā..." Diāna Kubasova skaidro, kāpēc izjuka viņas laulība

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Influncere Diāna Kubasova, viesojoties raidījumā "Dž. Spot", atklāja, kāpēc izjuka viņas laulība ar miesassargu Mārtiņu Tenbergu.

Abi apprecējās mazāk nekā gadu pēc iepazīšanās un laulībā pavadīja vien divus gadus. "Attiecībās, manuprāt, ir jābūt tad, ja abiem ir vienāds dzīves ceļš," saka Kubasova.

Sākumā abi viens otram pielāgojušies, taču sapratuši, ka tas tā nestrādā. "Vai nu nevajag tik ātri precēties, vai ir godīgi jāizliek visas kārtis un jāizrunā - šādas ir manas vērtības, tas ir tas, ko un kā es gribu," tā Kubasova.

Viņa norāda, ka sākotnēji šķiršanās nav bijusi draudzīga. "Sākumā nē. Tāpēc, ka bija liela mīlestība. Es biju gatava pielāgoties, bet, kad otrs cilvēks nav gatavs vispār necik pievienoties... Es nevaru visu savu dzīvi mainīt un pielāgoties. Es sākumā sēdēju mājās, savā zelta krātiņā, sākumā tas bija ok, kad bija rozā briļļu periods."

Raidījumā Kubasova dod mājienu, ka viņas bijušais vīrs vēlējies, lai viņa sēdētu mājās.  Tāpat esot bijuši iebildumi par to, kādas fotogrāfijas viņa publicē sociālajos tīklos. 

"Es uzskatu, ka mums nesakrita dzīves ceļi un dzīves vīzijas, uz kurieni mēs gribējām iet," secina Kubasova, uzsverot, ka neko nenožēlo, jo tā bijusi skaista mīlestība. 

Atgādinām, ka Kubasovas vārds nesen izskanēja Baltijas Pētnieciskās žurnālistikas centra "Re:Baltica" dokumentālā seriālā "Karmas latvieši" - viņu uzmanības lokā nokļuvis kāds darījums, proti, uz influenceres Diānas Kubasovas vārda bija reģistrēts īpašums Jūrmalā, kuru viņa pārdeva toreizējā vīra brālim un kurš tagad ir izmeklēšanas objekts par iespējamo krāpšanu pūļa investēšanas platformā "Envestio".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu