Gluzunovi ar skandālu atgriežas TV šovā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Gluzunovu pāris šovā "Ģimene burkā"
Gluzunovu pāris šovā "Ģimene burkā" Foto: Ekrānuzņēmums

Šova "X Faktors" uzvarētāja, influencere un manikīra speciāliste Elīna Gluzunova ar vīru Artjomu atsākusi dalību realitātes seriālā "Ģimene burkā". Taču jau pirmajā sērijā starp abiem izcēlās asa vārdu apmaiņa.

Kā zināms, Gluzunovu pāris pērn piedalījās šajā pašā TV projektā, taču vēlāk vairākās intervijās Elīna atklāja, ka dalība šovā nāca par sliktu viņu attiecībām, īpaši jau Artjoma jauniegūtā popularitāte.

Pāris pat kādu laiku pašķīrās, un abu atsvešinātības laikā nāca klajā fakts, ka Artjoms patiesībā ir precējies ar citu sievieti.

Elīna nekad nav slēpusi, ka viņai ir svarīgi apprecēties, taču mīļotā vīrieša pagātnes dēļ tas šobrīd nav iespējams. Artjoms joprojām juridiski ir precējies ar kādu taizemieti un, lai arī iepriekš ziņoja, ka laulību šķirs, tomēr līdz šim to vēl nav izdarījis. Kāpēc tā? Kādi šķēršļi šajā procesā radušies?

Šova jaunākajā sērijā Elīna vēršas pie dzīvesbiedra ar konkrētu jautājumu - cik tālu ir šķiršanās jautājums, uz ko viņš atbild: "Viss ir procesā." Artjoms gan pauž, ka šogad šo jautājumu varētu sakārtot.

Vaicāts, kādi tad būtu turpmākie plāni pēc šķiršanās, Artjoms pārliecinoši saka: 

"Tālākie plāni - 10 gadus vispār neprecēties!"

Elīnu šis paziņojums galīgi neiepriecina. "Tas nozīmē, ka vēl 10 gadus man ir jāgaida?!"

"Noteikti neesmu gatava gaidīt vēl 10 gadus, lai apprecētos. Es esmu skaidri pārliecināta: ja mēs ar Artjomu apprecēsimies un kaut kas tur noies greizi, tad es noteikti vairs neprecēšos, jo es uzskatu, ka sievietei ir jāprecas vienu reizi dzīvē," aizkadrā saka Elīna.

Nākamā gada jūlijā pāris svinēs savas kopdzīves 10. gadadienu, un Elīna uzskata, ka ir laiks noformēt attiecības oficiāli. 

Artjoms gan nesaprot Elīnas vēlmi apprecēties. "Attiecības no tā nemainās! Ko dod tas papīrs? Labāk dzīvot bez tās visas birokrātijas!" neizpratnē ir Artjoms. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu