Izjukušas Ģirta Krūmiņa attiecības ar mīļoto vīrieti (7)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Aktieris Ģirts Krūmiņš
Aktieris Ģirts Krūmiņš Foto: Zane Bitere/LETA

Aktieris Ģirts Krūmiņš intervijā žurnāla "Lilit" novembra numuram atklāj, ka izšķīries no drauga. 

Atklātajā intervijā, kas lasāma žurnāla "Lilit" novembra izdevumā, Krūmiņš atklāj, ka viņš izšķīries no mīļotā cilvēka. "Tas bija mans lēmums. Bija sajūta, ka šīs attiecības vairs nav attīstošas, ka tās ir sevi izsmēlušas. Lai gan to pieņemt man bija ārkārtīgi grūti."

Vaicāts, vai draugs cīnījies par aktieri un abu attiecībām, viņš atbild noraidoši. "Nē. Un man tas bija... Kaut kā sajutu, ka, iespējams, viņš jutās atvieglots, kad es pateicu - mums katram jāiet savs ceļš. Bet, protams, man bija ļoti sāpīgi, kad šķita - viņam tas bija tik vienkārši.

Es domāju - jā, un tu tā mierīgi piekrīti? Tad sapratu, ka pareizi vien ir.

Tāda turbulence, ka nezini, kas īsti tikko notika un ko darīt. Tas pirmais šķiršanās moments bija skarbs, pat agresīvs. Bet es ātri sapratu, ka tā šo situāciju nedrīkst atstāt, jo man nebija miera. Protams, zināju, ka mēs nevaram vairs visu izrunāt. Un vai vajag? Bet jutu, ka nepieciešams procesu pabeigt cilvēcīgi. Es uzrakstīju īsziņu, ka labprāt satiktos, un, ja mēs varētu viens otram pateikt to, ko vēlamies pateikt, tas man būtu ļoti vajadzīgi. Mēs satikāmies vakariņās. Viss bija mierīgi. Un tas bija ļoti labi un pareizi."

Atgādinām, ka Krūmiņš par savām attiecībām paziņoja 2020. gada sākumā. Nesen sarunu šovā "Kad viņas satiekas" aktieris neslēpa, ka viņam bijis grūti pieņemt savu netradicionālo orientāciju. "Slēpjot vai apspiežot savas emocijas pret sevi, agri vai vēlu tas eksplodēs, tā ir kā pašnāvība. Es sapratu, ka man nav variantu un man sevi ir jāpieņem.  Neatceros, ka kāds man būtu pateicis kaut ko par šo tēmu. Lielākie dialogi man bijuši pašam ar sevi manā galvā. Piemēram, iedomas, ko par mani padomās."

Vaicāts, vai atminas, cik gadu vecumā sākušies dialogi pašam ar sevi par savu esību, viņš teic: "Pārejas vecums. Tad, kad es atbraucu uz Rīgu no Pļaviņām mācīties. Tas bija vienkārši ārprāts, es nesapratu, kas es esmu. Jutos tik ļoti apmaldījies. Tā ir visšausmīgākā sajūta, ka tu nezini, kas ar tevi notiek."

Pilnu interviju ar Ģirtu Krūmiņu lasi žurnāla "Lilit" novembra numurā!

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu