Kaislības "Ērkšķos": starp dalībniecēm izveidojies mīlas trīsstūris (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Realitātes šovā "Caur ērkšķiem uz..." starp dalībniecēm uzvirmojusi romantiska dzirksts. 

Jau iepriekš klīda runas, ka “Ērkšķos” izveidojies mīlas pārītis. Mēļoja, ka trīs bērnu māmiņas Kristīnes un bravūrīgās Marijas attiecības kļuvušas nopietnākas un viņu starpā aizšķīlusies kaislību dzirksts. Ja iepriekš tās bija vien klačas un attiecības dāmas pasniedza kā joku, tad nu izskatās, ka Amora bultas tomēr ir trāpījušas.

Kā liecina ieskats TV projekta “Caur ērkšķiem uz…” jaunākajā sērijā, abas sievietes attiecības neslēpj un atklāti paziņo, ka nakti pavadījušas kopā.

Kamēr kolēģes Kristīnes un Marijas mīlu uztver ļoti pozitīvi, Marijas bijušajai sirdsdāmai Anastasijai, ar kuru abas kopā piedalās projektā, notiekošais gluži pa prātam vis nav, ļaujot skatītājiem dzīvot līdzi savdabīgam mīlas trīsstūrim. Izskatās, ka gana apjukusi ir arī Marija, jo brīdī, kad attiecības ar Kristīni nevedas tik labi kā iecerēts un abas sagājušas ragos, viņa mierinājumu meklē pie bijušās, raisot jaunās mīļotās greizsirdību.

“Ar visu šo strīdu, kas Marijai sanāca ar Kristīni, viņa atkal atskrēja pie manis. Viņa redzēja manu atbalstu – to, ka es nenovērsos, kā viņa pati to bija darījusi.

Mēs taču pēc šova kopā atkal brauksim mājās.

Jo mums gluži kā kopīgs bērns ir suns,” par savām pozīcijām pārliecināta ir Anastasija. Tikmēr Kristīne attiecības ar Mariju vērtē neviennozīmigi, sakot, ka tā ir tikai kaislīga aizraušanās, tomēr neslēpj, ka jūtas sāpināta.

Par visu notiekošo vienaldzīga nav arī Madara, kura pārmet Marijai atkarību no Anastasijas: “Tu visu dzīvi tā dzīvosi? Marija nevar nopietnas attiecības izveidot, jo Anastasija viņu koriģē. Kā var būt tik agresīvs cilvēks. Man žēl Kristīnes, jo viņa cieš.”

Atgādinām, ka sociālais projekts “Caur ērkšķiem uz…” skatāms ceturtdienu vakaros televīzijā sievietēm “STV Pirmā”.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu