Meiteņu mīluļi un sliktie puiši "Bloody Heels" jau šosestdien svin 10 gadu jubileju

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Sestdien, 3. decembrī, no plkst. 19.30, klubā "One One Riga" notiks Latvijas hārdroka grupas "Bloody Heels" 10 gadu jubilejas koncerts.

Par godu šim notikumam, un, lai nosvinētu savu desmitgadi mūzikā, grupa būs sagatavojusi daudzpusīgu koncerta programmu. Klausītāji tiks iepriecināti ar visu laiku labākajiem un jaunākajiem skaņdarbiem, kas atspoguļos "Bloody Heels" darbību šo desmit gadu garumā.

Foto: publicitātes

Plānoto jubilejas koncertu iesildīs ugunīgā rokgrupa Di’Artist no Igaunijas. Pasākumā tiks pieaicināti arī īpašie viesi, kuru vārdi netiks iepriekš izsludināti.

"Mēs esam sajūsmā par iespēju kopā sapulcēt visus "Bloody Heels" fanus, draugus un komandu vienuviet. Tas būs vienreizējs notikums, kuru mēs gaidām ar nepacietību un ceram jaudīgi nosvinēt kopā ar visiem klātesošajiem šeit pat mājās - Latvijā." Tā par gaidāmo pasākumu izsakās grupas vokālists Valts Bērziņš.

Tiekamies jau 3. decembrī, klubā "One One Riga", kopā ar "Bloody Heels" viņu krāšņajā 10 gadu jubilejā!

"Bloody Heels" ir hārdroka grupa no Rīgas, kas tika dibināta 2012. gadā. 2014. gadā grupa izlaida savus pirmos studijas ierakstus - EP "Summer Nights", turpinot koncertēt tepat Latvijā un Baltijas Valstīs, paralēli strādājot pie sava pirmā debijas albuma "Through Mystery", kurš dienas gaismu ieraudzīja 2017. gada vēlā pavasarī.

2019. gadā grupa noslēdza līgumu ar vienu no mūsdienās lielākajām rokmūzikas ierakstu kompānijām "Frontiers Music SRL" un 2020. gada vasarā laida klajā savu otro albumu "Ignite The Sky", kurš lielākoties guva labas atsauksmes, recenzijas un simpātijas no lieliem radio personāžiem Amerikā un Apvienotajā Karalistē. Kopā singlus, mūzikas video un visu albumu cilvēki ir skatījušies un straumējuši vairāk kā miljons reižu.

Pēc Covid-19 pandēmijas, grupa atsākusi aktīvi koncertēt un atgriežas ar jaunu albumu “Rotten Romance”, kurš ir viņu trešais albums, un otrais ierakstu kompānijas Frontiers paspārnē.

Foto: publicitātes
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu