Liene Ušakova atklāj patieso iemeslu, kāpēc izjuka viņas laulība (5)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Radio balss, dziedātāja un šovu zvaigzne Liene Ušakova, viesojoties raidījumā "Kad viņas satiekas", atklāti pastāstīja par šķiršanos no vīra un sava dēla tēva. 

Kā zināms, Ušakovas dēls nāca pasaulē 2013. gada septembrī un tā paša gada novembrī viņa apprecējās. Abu laulība gan cieta neveiksmi, un nu viņa atklāj, kāpēc.

"Neviena šķiršanās, protams, nav patīkama," raidījumā saka Ušakova.

Viņa norāda, ka bija jāpaiet gadiem, taču nu abiem ir labas savstarpējās attiecības. "Ir pāris reizes gadā, kad mēs varam kopā visi sanākt, apskauties, paēst vakariņas un ir šī ģimenes sajūta. Bērns redz, ka vecāki, lai arī nav kopā 24/7, var viens otru apskaut un sabučoties un viss ir kārtībā," norāda Ušakova. 

Sākotnēji abu starpā bijis atsaluma laiks, bijušie pat nesarunājās. "Sākumā man likās, ka otram cilvēkam ļoti sāpēja, es to zinu, un man arī nav viegli, man arī ir sirds! Es nevienā brīdī neesmu gribējusi kādam nodarīt pāri, bet tanī pašā laikā būt ar kādu kopā, zinot, ka tu vari būt laimīgs citās attiecībās..." šķiršanās iemeslus komentē Ušakova.

Ušakova atklāj, ka tieši viņa bijusi tā, kas pārtraukusi attiecības, un arīdzan bijusi tā, kura spērusi soli pretim un lūgusi piedošanu. "Es viņam esmu teikusi, ka viņš ir labākais tētis un labākais vīrietis, es vienkārši gribu, lai viņš ir laimīgs."

Vairāk uzzini 1188.lv!

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu