Kambala savā dzimšanas dienā saņem īpaši eksotisku pārsteigumu no sievas (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Bijušais basketbolists Kaspars Kambala nupat atzīmēja savu 44. dzimšanas dienu un dāvanā no sievas Olgas Kambalas saņēma ļoti eksotisku dāvanu. 

Kā liecina ieskats šovā "Slavenības. Bez filtra", Olga nolēmusi piepildīt vīra sapni - viņa saorganizējusi fotosesiju, kurā piebiedrojās eksotiski viesi, proti, kaķu dzimtas plēsēju suga servali.

"Kaspars reiz teica: "Ja es gribētu kaķi, tad tieši tādu."" Olga pastāstīja, ka Kaspars regulāri "Tik Tok" skatoties šīs šķirnes kaķu video. "Man pavisam netīšām "Instagram" uzrakstīja kaķu saimniece, vai mēs vēlētos fotosesiju. Viņa pateica, ka Latvijā šādu ir tikai trīs."

"Es pirmo reizi dzīvē tik ļoti priecājos par to, ko esmu izdomājusi," priecīga ir Olga.

"Es līdz šim neesmu taisījusi Kasparam tādus pārsteigumus, kurus esmu iegaumējusi, klausoties, kas viņam patīk."

Brīdi pirms pārsteiguma pasniegšanas Olga meitām saka, ka gan viņai, gan Kasparam ir alerģija pret kaķiem, un viņa prāto, ko darīs tad, ja alerģija sāksies. "Ja viņam nebūtu alerģija, es viņam nopirktu to kaķēnu," teic Olga.

Foto: Ekrānuzņēmums

Reiz kāds lasītājs pauda sašutumu par to, ka šīs pašas sugas plēsējs atradies kādā kafejnīcā, pie jūras, automašīnā un dzīvo šķietami nepiemērotos apstākļos. Lūk, ko atbildīgie dienesti tiešsaistes žurnālam "Klik" pastāstīja par dzīvnieka nepieciešamajiem uzturēšanas apstākļiem.  

Saskaņā ar likumu savvaļas sugas dzīvnieku īpašnieka (turētāja) pienākums ir radīt katras sugas dzīvniekiem to dabiskajai videi pietuvinātus apstākļus un nodrošināt katras sugas dzīvnieku fizioloģisko un zoopsiholoģisko vajadzību apmierināšanu.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu