Pie skatītājiem nonāks jauns gatavošanas šovs ar pašmāju slavenībām

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

No 6. februāra kanālā TV3 būs skatāms jauns gatavošanas raidījums, kurā  Latvijā atzītie šefpavāri – Raimonds Zommers vai Māris Jansons – dosies pie kādas Latvijā zināmas personības, lai kopā pagatavotu trīs kārtu vakariņas raidījuma varoņu draugiem, kolēģiem vai ģimenes locekļiem.

Pirms ķerties pie ēdienu pagatavošanas, šefpavāri ieradīsies slavenību mājās un izpētīs, ko priekš gaidāmajām vakariņām var atrast viņu ledusskapjos, tikai pēc tam dosies uz veikalu, lai iegādātos iztrūkstošos produktus. Skatītāji varēs smelties iedvesmu un uzzināt daudz ko jaunu, jo gatavošanas laikā šefpavāri dalīsies savos amata noslēpumos, lai ikviens savās mājās varētu pagatavot ēdienu, kas garšo kā restorānā. Vakara noslēgumā pagatavotie ēdieni tiks pasniegti raidījuma varoņu viesiem.

Šis raidījums būs interesants ne vien skatītājiem, jo ļaus uzzināt dažādus ēst gatavošanas meistarstiķus no šefpavāriem, bet arī pašiem šefpavāriem. Kā atzīst Raimonds Zommers: “Šis šovs sniedz man iespēju katru dienu viesoties citā virtuvē, iepazīties ar interesantiem cilvēkiem, kopā gatavot, smieties un secināt, ka mums visiem apkārt ir daudz brīnišķīgu cilvēku, kuriem pateikt paldies!”

Reizēm šefpavāri saskarsies ar īstiem izaicinājumiem, mēģinot pagatavot ēdienus, lai tie atbilstu visu viesu gaumei, bet reizēm varbūt arī paši iemācīsies ko jaunu no raidījumu varoņiem. “Šī ir lieliska iespēja gan iepazīt jaunus cilvēkus, gan izpētīt viņu ēšanas un gatavošanas paradumus. Katrs raidījums ir arī profesionāls izaicinājums - varam mācīties viens no otra,” atzīst šefpavārs Māris Jansons.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu