Konkursa „Supernova 2023” jaunākā dalībniece laiž klajā savas dziesmas video

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Madara Eriņa

Nedēļu pirms konkursa pusfināla sešpadsmitgadīgā talantīgā dziedātāja Luīze Vītola – ar skatuves vārdu Luīze – skatītājiem piedāvā savas dziesmas "You To Hold Me" video versiju. Mūzikas un teksta autore ir pati Luīze, aranžējumu un skaņas ierakstu veicis Kaspars Ansons, video autors – Krišjānis Pleiko.

Pati Luīze par dziesmu stāsta: "Galvenā doma ir par to, kas notiek, kad manas sirds vēlmes iet pret to, ko saprotu ar prātu. Un tajos brīžos ir grūti izvēlēties to, kam uzticēties vairāk, – sirdij vai prātam."

Dziesmas noskaņa aicina sekot jaunas meitenes stāstam, kurā tiek risināta pirmā vilšanās un sevis meklējumi. Atrast spēku pēc grūtībām ir māksla, jo vieglāk būtu atgriezties pie tā, kas bijis, – taču tas vairs nav iespējams. Tālāk spēks jārod pašai sevī. Pēc katra zaudējuma dzimst kas jauns.

Video mākslinieks Krišjānis Pleiko par dziesmas vizuālo risinājumu stāsta: "Ar gaismu un ģeometriskajām formām iezīmēts tikai svarīgākais filmēšanas brīdī un pēcapstrādē. Luīze dodas cauri pilsētai kā pārdomu pilna ēna. Viņa uzspīd brīžos, kad rodams spēks sevī un mūzikā." Luīze ir ādažniece, tādēļ daļa filmēšanas notikusi Ādažu Kultūras centrā un netālu pie Gaujas. Tāpat kadros parādās Brāļu kapi Rīgā, pilsētas centrs un Skanstes rajons.

Luīze, kura ir sava muzikālā ceļa sākumā, sevi piesaka ar spēcīgu stāstu, izkoptu vokālu, dabiskumu un snieguma kvalitāti. Par savu dalību konkursā "Supernova" dziedātāja saka: "Laiks parādīt Eiropai Latvijas jauniešu pasaules redzējumu. Esmu tam gatava!"

Konkursa pusfināls būs vērojams šosestdien, 4. februārī LTV1 ēterā, savukārt fināls – nedēļu vēlāk, 11. februārī plkst. 21:05.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu