FOTO ⟩ Koši! Iepazīsties ar šova "Balss maskā" jaunās sezonas dalībniekiem!

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Raksta turpinājums
1 / 13
Nākamais
Foto: publicitātes

26. februārī pie skatītājiem nonāks šova “Balss maskā” jaunā sezona. Skatītājus gaida divpadsmit jaunas slavenības, kuru identitāte tiek rūpīgi slēpta, un divpadsmit jaunas maskas.

10 nedēļu garumā noslēpumainie šova dalībnieki pieskandinās skatītāju mājas ar krāšņiem priekšnesumiem un tērpiem, kas liks elpai aizrauties. Divas maskas – Rudzupuķi un Laimes lāci, starp citu, gatavojis pašmāju multimākslinieks Kašers. To, kuras Latvijas slavenības šoreiz paslēpušās zem maskām, būs jāatmin radošajai detektīvu komandai – Samantai Tīnai, Baibai Sipeniecei-Gavarei, Jānim Šipkēvicam un Jānim Krīvēnam. Savukārt dalībniekus uz skatuves atbalstīs jaunais šova vadītājs, ko skatītāji iepazinuši jau aizvadītajā sezonā Baltā vilka maskā – aktieris Gints Andžāns. Viņš ir arīdzan aizvadītās sezonas uzvarētājs un noteikti varēs ar dalībniekiem padalīties, kā šovā noturēties līdz finālam!

Foto: Kaspars Dobrovoļskis

“Ceru, ka visi drosmīgie, kas šosezon slēpsies zem maskām, darīs to tik meistarīgi, ka uzminēt neizdosies nevienam, bet patīkams pārsteigums, novelkot masku, būs visiem!” intrigu pirms šova uzbur tā vadītājs Gints Andžāns.

Iepazīsties ar maskām un atklāj pirmos pavedienus par tām jau tagad!

Raksta turpinājums
1 / 13
Nākamais
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu