"X Faktora" mīlulis Viktors Buntovskis Valentīndienā izdod savu pirmo dziesmu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Šova "X Faktors" ceturtās sezonas vicečempions Viktors Buntovskis Valentīndienā laidis klajā savu pirmo dziesmu un mūzikas video.

Dziesma "Mēness" tapusi sadarbībā ar mūziķiem Reiku un Mārtiņu Rudzīti. Tā vēsta par sāpīgu šķiršanos un pieredzi, kas jāpārdzīvo, bet jāspēj arī "palaist vaļā" un doties tālāk.

Mākslinieks saka: "Šī dziesma ir pateicība visiem maniem atbalstītājiem gan "X Faktora" laikā, gan pēc tā, jo esmu saņēmis neskaitāmas motivējošas ziņas, kuras liek neapstāties pēc šova, bet radīt pašam un darboties mūzikas jomā arī turpmāk."

Mūzikas video režisors ir tautā zināmais reperis/multimākslinieks Reiks, kurš sadarbību ar Viktoru Buntovski ir salīdzinoši nesen: "Pamanīju Viktoru "X Faktorā" un jau tad sapratu, ka šim džekam ir liels potenciāls un labprāt viņam palīdzētu to attīstīt. Pēc laika, redzot, ka Viktors nav izdevis nevienu dziesmu, nolēmu viņam uzrakstīt un piedāvāt sadarbību. Tā mēs satikāmies, un jau pirmajā tikšanās reizē šo dziesmu uzrakstījām. Tā kā man ir pieredze dziesmu rakstīšanā, producēšanā un klipu veidošanā, zinu, ka varu Viktoram dot padomus un palīdzēt attīstīt viņa talantu. Man ir prieks redzēt, kā viņš klausās, attīstās un seko saviem sapņiem. Domāju, ka šis ir tikai sākums."

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu