“Baložu pilni pagalmi" publicē jaunu dziesmu "Tā siena un tikai"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Latviešu indie un alternatīvā, melodiskā roka leģendas, grupa "Baložu pilni pagalmi" iepazīstina ar jaunu dziesmu "Tā siena un tikai", kuru mūziķi piesaka kā jaunā albuma priekšvēstnesi. 

Dziesma ierakstīta 2022.gada rudenī - ziemā, mūziku un vārdus darinājis Māris Šverns, skaņas ierakstu un pēcapstrādi veicis Mārtiņš Krastiņš, singla dizainu noformējis Klāvs Lauls.

Pavadot dziesmas nokļūšanu pie klausītājiem, Māris Šverns pavasarīgi apcer: "Tā, it kā atgrūžoties no Valentīndienas, kam konkrēta iemesla nav vai nebūs... Laikam... Un jaunus mērķus spraužot taipus sienai, sev kā kādiem citiem tur... Mēs jaunas dziesmas izdosim, tās sakopotas taps vienviet atkal un uz sienas, tikai... Pirmā šogad lai ir Šī. Kurai trīsmāsiņas iepriekš bija jau..."

Grupa "Baložu pilni pagalmi" tika dibināta 1994. gadā. Tas ir vairāku cilvēku radošs kolektīvs, kurā mūzikas un lielākās daļas tekstu autors ir Māris Šverns. Līdz šim izdoti 11 albumi. Jaunākais albums "Uz karstām oglēm zem degošām zvaigznēm" iznāca 2020.gadā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu