Dziedātājs Mārtiņš Grunte meklēs mīlestību pikantēriju šovā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Drīzumā pie skatītājiem nonāks šova "Mīla kemperī" otrā sezona, kur dalībai pieteicies arī dziedātājs Mārtiņš Grunte.

Mārtiņš ir no Kolkas puses. Bērnībā viņš domājis, ka uz skatuves izdodas kāpt tikai izredzētām personām. Pārceļoties uz Ugāli, Mārtiņš lēnām sāka īstenot savu sapni. Vispirms uz skatuves viņš uzstājās ar paša dzejoļiem, bet pēc akustiskās ģitāras saņemšanas aptuveni 15 gadu vecumā sarakstīja savu pirmo dziesmu “Kad lietus līst”.

Laikam ejot, 2010. gadā Mārtiņš nolēma riskēt un pieteicās “O!Kartes akadēmijai”, lai, pēc viņa sacītā, pa īstam izbaudītu, ko nozīmē mūzikas bizness. Dalība šovā bijis liels atspēriens tam, ko viņš dara šobrīd.

“Kad biju mazāks – ap 10 gadiem –, likās, ka mūzika un māksla ir domāta tikai izredzētajiem. Nemaz nemēģini tur līst iekšā – tev 100% nesanāks. Tagad pašam jāmudina un jāskubina jaunie mākslinieki, ka jāliek galvas kopā un jārada,” tā Mārtiņš.

Foto: Mārtiņš Grunte

Runājot par dalību šovā “Mīla kemperī”, Mārtiņš par to ilgi nav lauzījis galvu un ātri vien nolēmis mesties iekšā izaicinājumā. “Es biju autentisks es. Es nenožēloju nevienu minūti, teicienu vai izdarību. Es atļāvos būt sev, te un tagad. Mēs jau pirmajās stundās sadraudzējāmies kā personības. Mēs visi bijām ļoti atšķirīgi, bet tajā pašā laikā vienoti. Rezultātā – ļoti labas atmiņas par visu notikušo. Biju pārsteigts, ka mēs Latvijā arī varam uztaisīt kustīgu un ļoti ātru šovu.”

Mārtiņš atzīst, ka no popularitātes nebaidās – viņš rēķinās, ka šova skatītājiem var rasties par viņu savs viedoklis, kas var atspoguļoties arī ne visai glaimojošos komentāros – puisis ir gatavs tos pieņemt.

Šova veidotāji stāsta, ka Mārtiņš būs viens no "karstākajiem" un spilgtākajiem šova dalībniekiem, kas nebaidīsies kameru priekšā atklāt savas jūtas un mesties pikantos notikumos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu