Foto ⟩ Mūziķi un mūzikas draugi līksmo "Zelta mikrofona" afterpartijā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Pēc Mūzikas ierakstu gada balvas "Zelta mikrofons" oficiālās ceremonijas mūziķi un mūzikas mīļotāji devās svinēt uzvaras ballītē. Tajā arī TVNET pasniedza simpātiju balvu. Apskati foto!

Jau ziņots, ka 18. februārī Ķīpsalā norisinājusies "Zelta Mikrofons'23" ceremonija, kurā tika sumināti laureāti 21 kategorijā.

"Zelta mikrofona" balvu kategorijā "Labākais popmūzikas albums" šogad ieguva mūziķis Shipsea ar "Apgaismo mani".

Kategorijā "Labākais mūzikas albums bērniem" uzvarēja bērnu estrādes studija "Kukuragi", Lauris Reiniks, Markuss Riva, Ieva Sutugova, "Patrisha", Kaspars Markševics, Mārtiņš Strods un Agnese Šīrante ar albumu "Kukuragi".

Par labāko kantrīmūzikas vai šlāgermūzikas albumu apbalvojumu saņēma "Vintāža" ar albumu "Atmiņu lāse. Latviešu estrādes piezīmes".

Savukārt kategorijā "Labākais elektroniskās vai deju mūzikas albums" uzvarēja Vultura ar "Not Your Typical Fairytale", bet par labāko hiphopa mūzikas albumu atzīts rolands če ar "Visurgājējs".

Kategorijā "Labākais klasiskās vai kora mūzikas albums" uzvarēja "Kremerata Baltica", "Kremerata Lettonica", Gidons Krēmers ar albumu "PPP", bet labākās dziesmas titulu ieguva dziedātājs "Dons" ar dziesmu "Tavs pieskāriens".

Latvijas mūzikas ierakstu gada balvu "Zelta Mikrofons" 27.gadu organizēja producente Elita Mīlgrāve un Latvijas mūzikas producentu apvienība (LaMPA). Šogad skatuves koncepta autors ir mākslinieks, dizainers Artūrs Analts. TV režija uzticēta ukraiņu režisorei Marinai Šaļevai. Ceremonijas koncerta daļas, skatuves norises un TV realizācija bija "Buzz Division" producentu Ilzes Jansones un Pētera Krievkalna pārziņā, vadītāju scenārija autors ir Aleksis Vilciņš.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu