Aina Poiša par Elīnas vēlmi apprecēties ar Artjomu: "Es negribētu piedalīties tavās kāzās"

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Starp realitātes šova "Ģimene burkā" skandalozo Gluzunovu pāri arvien biežāk izceļas konflikti, un Elīna nolēmusi apmeklēt psihoterapeiti Ainu Poišu. 

Gluzunovu pāris pēdējā laikā ir izcēlies ar skaļiem skandāliem un izteikumiem par savām attiecībām. Vēl pagājušajā nedēļā Elīna steidza uz juvelierizstrādājumu veikalu meklēt saderināšanās gredzenu, bet jau šonedēļ apmeklē slaveno psihoterapeiti Ainu Poišu. 

Aina Poiša sarunas laikā min, ka, skatoties uz pāra attiecībām, viņa nevēlētos piedalīties viņu kāzās. “Es laikam negribētu piedalīties tavās kāzās. Bet tas ir tavs lēmums.”

Aizkadrā viņa paskaidro: "Kāzas ir rituāls. Un rituāls reizēm ir mums mazliet iluzors, kas rada svētku sajūtu. Un svētkos mēs sakām: "Nedomāsim par problēmām!" Tad, kad noņemam nost šo iespējamo rituālu un atklāti runājam par problemātiku, par ceļu, kas ved uz kāzām, kā rituāls, kas tikai visu sarežģī (pārsvarā), - papīri pacieš visu, var satikties un var izšķirties. Jebkurā gadījumā, lai viņi domā par šo izvēli un atbildību sakarā ar to izvēli. Vai obligāti ir jāprecas ar cilvēku, kas tev nedod to, kas tev ļauj justies labi savā dzīvē."

Sarunas laikā kā galveno iemeslu kāzām Elīna skaidro vēlmi sakārtot attiecības. Viņa vēlas noformēt attiecības oficiāli. Kā zināms, Artjoms jaunības gados ir apprecējies ar Taizemē dzīvojošu sievieti un līdz pat šim brīdim laulība nav oficiāli šķirta.

Aina Poiša redz, ka Elīna emocionāli nav gatava apprecēties, bet to vēlas, lai varētu izpildīt savu mērķi - oficiāla un sakārtota ģimene.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu