FOTO Ivans Dorns, Shipsea un citi: Rīgas Cirkā izskanējis labdarības koncerts "Veltījums Ukrainai"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Labdarības koncerts "Veltījums Ukrainai"
Labdarības koncerts "Veltījums Ukrainai" Foto: Jānis Škapars/TVNET

2023. gada 24. februāris iezīmē vienu gadu Ukrainas cīņai par savu neatkarību un ikvienam no mums tuvām vērtībām – brīvību, demokrātiju un cilvēcību. Fonds “Uzņēmēji mieram” kopā ar draugiem un domubiedriem aicināja uz īpašu labdarības koncertu “Veltījums Ukrainai” atjaunotajā Rīgas Cirka arēnā. Ielūkojies TVNET sagatavotajā foto atskatā no koncerta!

Foto: Labdarības koncerts "Veltījums Ukrainai"

Koncertā piedalījās Ivans Dorns, Shipsea, Intars Busulis, Abonementa orķestris, GG Choir, Raimonds Tiguls, Cantus Fortis, Vestards Šimkus, Kaspars Zemītis, Daumants Kalniņš, Latvian Voices, Dagamba, The Sound Poets, Staņislavs Judins un Asnate Rancāne, Tautumeitas, Carnival Youth, Goran Gora, Iļģi, RTU vīru koris Gaudeamus, grupa Pērkons, Ukrainas draugi un atbalstītāji.

Viena iegādāta pasākuma biļete ir līdzvērtīga vienam ziedojumam. Labdarības koncerta ietvaros tika īstenota ziedojumu kampaņa “Bez tevis nav uzvaras”, lai nodrošinātu 500 000 eiro lielu ziedojumu Ukrainas aizsardzības spēku stiprināšanai.

Koncerta veidotāju komandā brīvprātīgi darbojas režisore Inga Tropa, Jānis Strapcāns un Signe Nīgale, mākslinieks Krišs Salmanis, skaņu režisors Andris Ūze, “Uzņēmēji mieram” dibinātāji, draugi un aktīvisti Kristofs Blaus, Laura Skrodele un Ieva Driksna, kā arī citi Ukrainas draugi un atbalstītāji.

Gan šis labdarības koncerts ar mākslinieku, radošās komandas un atbalstītāju brīvprātīgu dalību, gan ikviens koncertā gūtais ziedojums ir veltījums un atbalsts nenogurstošajai Ukrainas tautai cīņā par brīvību un cilvēcību.

Visi koncertā iegūtie ziedojumi tiks novirzīti Ukrainas atbalstam!

Kā jau vēstīts, piektdien aprit gads, kopš Krievija, turpinot jau 2014. gadā sākto agresiju, sāka plašu, pilna apmēra militāru iebrukumu Ukrainā. Turpinot atbalstīt Ukrainu, piektdien visā Latvijā notiek dažādi atbalsta pasākumi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu