"Mums viss ir kārtībā!" Gluzunovs atklāj patiesību par šķiršanos (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Pagājušajā nedēļā kļuva zināms, ka dalību šovā "Ģimene burkā" pārtrauc Gluzunovu ģimene - Elīna un Artjoms esot nolēmuši iet katrs savu ceļu. Nu šīs runas komentē Gluzunovu ģimenes galva.

Sarunā ar žurnālu "Kas Jauns?" Artjoms Gluzunovs atklāj, ka viņam ar Elīnu viss ir kārtībā un abi joprojām ir kopā. "Patiesībā nav nekādas šķiršanās. Ar Elīnu bijām pāris dienu sastrīdējušies, es tikmēr padzīvoju viesnīcā, un tas arī viss, bet no tā tika uztaisīta ažiotāža," saka Artjoms. "Mums viss ir kārtībā!"

Skaidrojot pēdējā sērijā notikušo, viņš atklāj: "Sižets par bildināšanu un saderināšanās gredzenu bija izdomāts no raidījuma veidotāju puses. Elīnai viņi bija pateikuši, ka es viņu bildināšu, bet man bija teikts, ka šajā dienā nekas netiek filmēts. Un tā arī sanāca, ka Elīna gaida, kad es viņu bildināšu, viņai sākas šoks un viņa nesaprot, kāpēc tā notiek, kāpēc es neko nedaru."

Gluzunovs norāda, ka izstājies no šova, jo nevēlas tikt nomelnots kā slikts cilvēks un tēvs. "Man sāka apnikt… (..) Kad pirmo reizi filmējāmies šajā šovā, viss bija normāli, bet tagad mani padarīja par nožēlojamu cilvēku, es pat nezinu, kā to nosaukt…" tā Artjoms, norādot, ka "itin viss, ko biju teicis, tika izņemts no konteksta".

Atgādinām, ka pēdējā laikā Gluzunovu ģimenē valdīja saspringta situācija, jo jaunākajai atvasei tika atklātas veselības problēmas, ar ko ģimenei būs jātiek galā arī turpmāk. Abu attiecības bija saspringtas, tāpēc tika nolemts apmeklēt pāru terapeitu, taču Artjoms to uzskatīja par lieki iztērētu laiku, un pie slavenās psihoterapeites Ainas Poišas Elīna devās viena.

Terapeite godīgi atzina, ka abu kāzās nevēlētos piedalīties, un skaidri lika Elīnai manīt, ka kāzas nebūs risinājumus attiecību uzlabošanai.

Neskatoties uz apkārtējo viedokļiem, Elīna klusībā cerēja saņemt bildinājumu, pati sakot: “Esmu to pelnījusi!” Pēdējā sērijā, kurā bija redzams Gluzunovu pāris, bildinājums nenotika.

Vairāk lasi žurnāla "Kas Jauns?" 7. marta numurā!

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu