JRT par balvas "Kilograms kultūras" prēmiju iegādājas uzlādes akumulatoru Ukrainas armijai

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Facebook/Jaunais Rīgas teātris

Februārī Jaunā Rīgas teātra (JRT) izrāde "ŽIŽEKS. PĪTERSONS. GADSIMTA DUELIS", pateicoties sabiedrības balsojumam, saņēma Sabiedrisko mediju balvu “Kilograms kultūras 2022” kategorijā "Teātris" un 1000 eiro prēmiju, kuru katras kategorijas uzvarētājam nodrošināja Nākotnes atbalsta fonds.

1000 Eur ir pārtapuši par 1000W pārnēsājamu uzlādes staciju/akumulatoru un 120W saules paneli, kas ir nodoti Ukrainas armijas vajadzībām.

JRT ziņo savā "Facebook" lapā: "1000 Eur ir pārtapuši par 1000W pārnēsājamu uzlādes staciju/akumulatoru un 120W saules paneli, kas ir nodoti Ukrainas armijas vajadzībām."

JRT mākslinieciskā vadītāja Alvja Hermaņa režisētā izrāde "ŽIŽEKS. PĪTERSONS. GADSIMTA DUELIS" ataino divu mūsdienu spēcīgāko publisko intelektuāļu domu sadursmi. Slovēņu filozofs, neoliberālisma un politkorektuma kritiķis Slavojs Žižeks (Vilis Daudziņš) pretnostādīts kanādiešu klīniskās psiholoģijas doktoram Džordanam Pītersonam (Kaspars Znotiņš) ar galveno jautājumu: kurš spēj pārliecināt vairāk - kreiso vai konservatīvo uzskatu apoloģēts? Rinda nākamo izrāžu ir izpārdotas, tuvākie pieejamie datumi ar vēl rezervētām biļetēm: 18., 20. un 21. jūnijs.

Tikām VAS "Valsts nekustamie īpašumi" cer tuvākajā laikā vienoties ar būvnieku pilnsabiedrību "SBSC" par Jaunā Rīgas teātra (JRT) pabeigšanas termiņiem, intervijā aģentūrai LETA vakar apstiprinājis VNĪ valdes priekšsēdētājs Renārs Griškevičs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu