Pašmāju slavenākais dāmu pārītis plāno ģimenes pieaugumu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Fitnesa trenere Danute Tamme, viesojoties raidījumā "Zilonis studijā", atklāja, vai kopā ar mīļoto sievieti Sendiju Oficieri plāno ģimenes pieaugumu. 

Fitnesa treneres Danute Tamme un Sendija Oficiere, šķiet, nu jau dēvējamas par pašmāju slavenāko sieviešu pārīti, jo pēdējā laikā bieži parādās TV ekrānos, runājot par savu pieredzi, stājoties viendzimuma attiecībās.

Sarunu šovā "Zilonis studijā" tika apspriests jautājums par ģimenes pieaugumu viendzimuma attiecībās. Danute atklāja, ka ar līgavu ir pārrunājušas jautājumu par ģimenes pieaugumu. "Mēs esam runājušas, mēs plānojam, bet tas noteikti nebūs tuvākajā laikā.

No sākuma gribam apprecēties, pabaudīt laulības dzīvi, un bērni būtu nākamais solis," tā Danute.

Viņa pieļauj, ka daļa viendzimuma pāru, kas domā par bērniem, šim solim vienkārši nesadūšojas. "Kad mēs tam nobriedīsim, mēs neskatīsimies – ir tas atļauts vai nav, spēsim reģistrēt vai ne; tas būs mūsu solis, mēs ne uz ko negaidīsim. Bet, protams, tas ir smagi."

Šobrīd gan dāmu aktuālākais jautājums ir oficiāla attiecību reģistrēšana. Danute un Sendija attiecībās ir jau sešus gadus un šoruden gatavojas precēties. Laulība tiks slēgta Dānijā, bet ballīte ar draugiem un vecākiem notiks Latvijā, un viņas laulās mūziķis un mācītājs Ralfs Eilands.

Vairāk skaties video!

CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu