Rīgā uzstāsies godalgotā Latvijas metālmūzikas grupa “Māra”

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 25. martā, Rīgas klubā “Melnā Piektdiena” uzstāsies latviešu death / thrash / groove metal grupa “Māra”, portālu TVNET informēja koncerta rīkotāji.

Šis koncerts būs īpašs ar to, ka mūziķi pēc ilgākas pauzes atkal uzstāsies dzimtenē - grupas vokāliste Māra Lisenko un viņas vīrs, basģitārists Dmitrijs Lisenko, šobrīd dzīvo Austrijā, savukārt ģitārists Deniss Meļņiks un bundzinieks Alberts Mednis – Latvijā.

Plānots, ka koncertā tiks atskaņots skaņu materiāls no “Māras” pēdējā studijas albuma “Self-Destruct. Survive. Thrive!”, kas pavisam nesen tika pie Latvijas Metālmūzikas Gada balvas kā 2020. gada labākais smagās mūzikas albums.

Tāpat gaidāmas dziesmas no grupas iepriekšējā albuma “Therapy For An Empath”. Par to grupa “Māra” Latvijas Metālmūzikas Gada balvu saņēma 2019. gadā, turklāt papildu tai Māra Lisenko ieguva arī Gada balvu kā labākā vokāliste.

Koncertā tiek solīti arī divu jaunu dziesmu pirmatskaņojumi, kā arī kāds īpašais pārsteigums.

“Šis mums būs ļoti nozīmīgs pasākums, turklāt nevar zināt, vai tas mums nebūs arī vienīgais šī gada koncerts Latvijā, tāpēc atnāciet!” aicina Māra.

Koncerta sākums plkst.20, durvis apmeklētājiem būs atvērtas no plkst.19.30. Īpašie viesi – grupas “Mindesign” un SXIMA.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu