Lūsēni atrisinājuši attiecību nesaskaņas un gatavi kopdarbam

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Pēc vairāk nekā 30 gadu pārtraukuma leģendārā grupa "Zodiaks" atgriežas pie klausītājiem. Bijušie laulātie Maija un Jānis Lūsēni atkal kāps uz vienas skatuves, atklājot, ka vecās nesaskaņas ir atrisinātas. 

80. gadu kulta grupa "Zodiaks" darbību pārtrauca 1991. gadā pēc atgriešanās no turnejas ASV. Drīz pēc tam dziedātāja Maija Lūsēna paziņoja, ka vairs neredz sevi uz skatuves, izpildot "Zodiaka" kompozīcijas. 

Vēl kādu laiku gan Maija un Jānis Lūsēni turpināja muzicēt kopā, un vēlākajos gados Lūsēnu ģimene ik pa laikam nonāca preses slejās ne tik daudz ar mūziku, cik nesaskaņām attiecībās. 

90. gadu beigās pāris nolēma šķirties. Šis process bija smags un skandalozs.

Tagad Lūsēns izdevumam "Privātā Dzīve" teic, ka laiks visas iepriekšējās nesaskaņas ar Maiju salicis pa savām vietām.

"Mēs beidzot varam būt uz vienas skatuves. Gluži par kara cirvi negribētu dēvēt to, kas daudzus gadus bijis starp mani un Maiju. Bet šobrīd tas viss ir pagājis. Maija sevi ir sapratusi," tā Jānis.

Maija Lūsēna atzīst, ka ir gandarīta, ka "Zodiaks" atkal uzstāsies. "Viss bijušais nolikts malā, arī man atņemtā dzīvokļa skandāls. Ejam uz priekšu. Nozīmīgs ir vien tas, ka Zodiaks atgriežas," uzsver Lūsēna.

Atgādinām, ka jau šā gada jūnijā leģendārā grupa "Zodiaks" sāks savu turneju pa Latviju. 

Pirmā satikšanās ar klausītājiem notiks 3. jūnijā Jelgavā, brīvdabas koncertzālē "Mītava", pēc tam koncerti paredzēti vēl divpadsmit pilsētās.

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 18. aprīļa numurā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu