Evelīna Pārkere nomaina uzvārdu un pamet Latviju (8)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Influencere Evelīna Pārkere vietnē "Instagram" dalījusies ar jaunumiem - viņa nomainījusi uzvārdu un jau aprīļa beigās pametīs Latviju. 

Pārkere, kura iepriekš oficiāli bija Evelīna Lukša, nu vietnes "Instagram" īsajos stāstiņos atklāj, ka nomainījusi uzvārdu un viņas pseidonīms Evelīna Pārkere nu kļuvis par īsto vārdu un uzvārdu. 

"Visu dzīvi man bija ģimenes uzvārds, bet es vienmēr internetā biju Evelīna Pārkere. (..) Man vienmēr kā nasta bezmaz vai nāca tas mans īstais uzvārds līdzi. Tagad es oficiāli esmu Pārkere!" saka jauniete.

"Man ir liels prieks, ka es esmu tas, kas es esmu bijusi visus šos 10 gadus!" 

Tāpat populārā influencere atklāj, ka jau aprīļa beigās viņai gaidāmas lielas pārmaiņas. "Es braucu prom no Latvijas! Mēnesi padzīvošu cita vietā," saka Pārkere, neatklājot precīzu galamērķi. 

Iepriekš Pārkere raidījumā "Kivičs. Tieši un atklāti" sacīja, ka vēlas pamest valsti, jo nejūtas šeit pieņemta. "Es bēgu prom no cilvēka, kas es esmu šeit - Latvijā. 10 gadus esmu bijusi kameru priekšā, 10 gadus cilvēki ir sekojuši manai dzīvei līdzi. Un es bēgu kaut kur, kur mani nezina. Kur es varu būt es," tā Pārkere.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu