FOTO ⟩ Kā Latvijas ietekmīgākie influenceri svinēja uzvaras (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Piektdien, 21. aprīlī, norisinājās influenceru indeksa rezultātu paziņošana, kur par ietekmīgāko influenceri tika atzīta Beāte Bērziņa (@betabeidz). Apskati foto no apbalvošanas ceremonijas! 

Jau ziņots, ka apbalvošanas ceremonijā augstāko punktu skaitu un titulu “Grand Prix” ieguva populārā satura veidotāja, televīzijas raidījumu vadītāja Beāte Bērziņa (@betabeidz). Par otru ietekmīgāko satura veidotāju atzīts platformā “TikTok” plašāk zināmais vlogeris Andrejs Černuckijs (andrejko.epta), un trešā – bijusī Latvijas izlases parabobslejiste Annija Kļaviņa (@klavina.annija). 

Indeksā noskaidroti līderi trīs kategorijās: “mikro” (no 1000 līdz 10 000 sekotājiem), “medium” (10 000 līdz 25 000 sekotājiem) un “makro” (no 25 000 sekotāju).

Šogad ietekmīgākie satura veidotāji sociālo tīklu platformā “Instagram” analizēti vienpadsmit jomās – dizains, dzīvesstils, ēdiens, ģimene, foto un video, izglītība un pašizaugsme, māksla un šovbizness, mode un stils, sabiedriskā līdzdalība, sports un fitness, kā arī skaistumkopšana. Savukārt “TikTok” satura autori izvērtēti septiņās jomās – dzīvesstils, ēdiens, izglītība un pašizaugsme, izklaide, mode un stils, skaistumkopšana, sports un fitness.

Uzvarētāju sarakstu uzzini šeit!

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu