Tenisista Gulbja mamma atgriežas TV ekrānos

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Jau drīzumā pie skatītājiem nonāks jauns seriāls “Rūgtās izvēles”, kurā galveno lomu atveido aktrise, tenisista Ernesta Gulbja mamma Milena Gulbe.

Jaunais seriāls “Rūgtās izvēles” ir stāsts par četrām sievietēm ar ļoti atšķirīgiem raksturiem un mērķiem, taču viņas vieno kopīgs darbs, draudzība un likstas. 

Četras sievietes un četri dažādi likteņi, kas savā starpā krustojas. Katrai ir savi meklējumi – viena mēģina kļūt laimīga, otra meklē mīlestību, trešā kāpj pa karjeras kāpnēm, ceturtā mēģina noturēties dzīves skrējienā.

Galvenā varone Dace, ko atveido Milena Gulbe, agrāk bija populāra TV raidījumu vadītāja, kura savu karjeru ziedoja bagātā vīra ambīcijām un bērniem. Kad viņa pieķer vīru Lūkasu sānsolī, sākas sarežģīts šķiršanās process, kura rezultātā Dace izcīna zaudējumus nesošu biznesu – saldumu veikalu/kafejnīcu. Galvenā varone ir apķērīga un uzņēmīga, tāpēc gatava atlocīt piedurknes un mesties darbos. Ap viņu izveidojas ļoti daudzveidīga, bet uzticama komanda, kuras kodols ir vēl trīs sievietes – Monika, Ginta un Alise. Katra izceļas ar savām prasmēm un ambīcijām.

“Seriāla “Rūgtās izvēles” varoņi ir ļoti dažādi un katrs no viņiem savā īpašā veidā cenšas sevi apliecināt dzīvē un atrast mīlestību. Dažiem tas patiešām izdodas, kamēr pārējie turpina censties. Katrs aktieris – un mums ir brīnišķīgs aktieru sastāvs – manuprāt ir atradis īpašu atslēdziņu uz sava tēla būtību. Katram ir savs raksturs, sava motivācija, sava odziņa. Tā kā seriālam ir vairākas darbības līnijas, kuras sastopas un savijas negaidītā veidā, skatītājs noteikti varēs izvēlēties kādu favorītu, kuram īpaši just līdzi un gaidīt notikumu attīstību. Ceru, ka būsim gaidīts seriāls TV ekrānos un skatītāji viens otram jautās “Vai tu nezini, kā tur būs tālāk? Kas būs nākamajā sērijā?” Tā būtu vislielākā balva mums – veidotājiem,” par seriālu pastāstīja režisore Līga Pipare.

Lai arī ļoti atšķirīgas, četrotne viena otru ļoti labi papildina – viņām izdodas saglābt grimstošo biznesu, kas gan nav pa prātam Daces nu jau bijušajam vīram. Sākas spraiga sāncensība, kurā neiztikt bez nodevības un netīriem paņēmieniem. Vai jaunizveidotā komanda spēs stāties pretī pieredzējušai biznesa haizivij?

Galvenās lomas seriālā atveido Milena Gulbe, Daiga Gaismiņa, Telma Auziņa, Elizabete Marija Brante, Normunds Laizāns, Andrejs Alens, Zanda Mankopa, Laura Erdlāne, Zane Burnicka, Kaspars Zāle, Ivars Auziņš un citi.

Ļauties līdzi viņu aizraujošajai cīņai ar izaicinājumiem skatītāji jau no 1. maija varēs Go3, savukārt TV3 pirmizrādi seriāls piedzīvos 16. maijā.

Foto: seriāla tapšanas aizkadri

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu