Greifāne atklāj jaundzimušā vārdu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Krievijā dzīvojošā latviešu dziedātāja un režisore Liene Greifāne sociālajos tīklos atklājusi sava jaundzimušā vārdu. 

Greifāne, kura aprīļa izskaņā laida pasaulē trešo dēlu, saviem sekotājiem vietnē "Instagram" paziņojusi viņa vārdiņu - Leo.

"Paldies, Dievs, par šo skaisto dāvanu," pie kadra, kur redzamas visas trīs atvases, raksta Greifāne. 

Atgādinām, ka Greifāne ar vīru Igoru Greifānu šogad atzīmēs 10. kopābūšanas gadadienu. Lienes vecākajam dēlam Sebastianam šogad aprit 18, bet vidējam dēlam Kristoferam - deviņi.

Runājot par trešo grūtniecību, 37 gadus vecā Greifāne sacīja: "Bija daudz asaru, daudz hormonu vētru un sliktas dūšas. Bet viss tas bija tā vērts, lai satiku tevi."

Jau vēstīts, ka Greifāne savulaik uz Maskavu devās, lai studētu režiju. Pēc Krievijas uzsāktā kara Ukrainā viņa paziņoja, ka negrasās mainīt ierasto dzīvi un atgriezties dzimtenē, jo šeit nevarēšot nopelnīt pietiekami. Pērn viņa atklāja, ka kļuvusi par nekustamo īpašumu aģenti Sočos.

Reaģējot uz Krievijas iebrukumu Ukrainā, Greifāne savos sociālajos tīklos publiskoja emocionālu ierakstu, kas saņēma negācijas. "Es neesmu vainīga par to, kas notiek Ukrainā. Visi, kas man raksta negatīvas ziņas, vaino mani, nolād mani, novēl sliktu utt. Es dzīvoju Krievijā. Jā, tā ir. Tāpat kā daudzi latvieši dzīvo Amerikā, Anglijā un citās valstīs. Es neizvēlējos karu un to neatbalstu. Bet es izvēlējos savu karjeru sākt sešus gadus atpakaļ, pametot visu to, kas tika būvēts Latvijā kopš bērnības. Jūs man prasāt pamest manu darbu, mājas, draugus, bērnam skolu un draugus, lai tikai jūsu sirdis apmierinātos ar domu, ka neviens latvietis nedzīvo Krievijā."

Liene neslēpa – būtu gatava to darīt tikai tad, ja Latvijā saņemtu darba piedāvājumu kā režisore un alga būtu vismaz 2000 eiro mēnesī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu