Izcilais ģitārists Aivars Gudrais aicina uz savu 65 gadu jubilejas koncertu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes.

Ar īpašu koncertu 11. maijā plkst. 19 Ādažu kultūras centrā savu 65 gadu jubileju atzīmēs izcilais latviešu ģitārists - grupu "Sīpoli", "Turaidas roze" un "Zodiaks" dalībnieks Aivars Gudrais. Tikai viņam raksturīgais ģitāras skanējums un īpaši spilgtās solo partijas aizkustinājušas klausītāju sirdis jau teju piecdesmit gadu garumā. Īpašie jubilejas koncerta viesi būs Aivara skatuves kolēģi un draugi - Zigfrīds Muktupāvels, Ieva Sutugova, Zane Gudrā, Atis Ieviņš, Raimonds Ozols, Juris Kristons, Modris Laizāns un Ivars Kalniņš.

"Būšu priecīgs tikties ar draugiem savā jubilejas koncertā.

Esmu pateicīgs liktenim, ka nu jau gadu desmitiem man ir dota iespēja spēlēt iemīļotu komponistu mūziku, kurus uzskatu par savējiem - Mārtiņš Brauns, Imants Kalniņš un Jānis Lūsēns.

Vienmēr īpašs gandarījums ir tikties un muzicēt kopā ar saviem lieliskajiem skatuves kolēģiem, no kuriem gūstu iedvesmu un jauneklīgu sparu. Tiekamies manā īpašajā jubilejas koncertā!" saka jubilārs Aivars Gudrais.

Gatavojoties jubilejas koncertam, jaunā skanējumā ieskaņota un videoklipā iemūžināta komponista Jāņa Lūsēna un dzejnieka Māra Melgalva kompozīcija "Stacija". Videoklipu veidojuši Viesturs Masteiko un Bruno Kabucis A17. Dziesmu ieskaņojuši dziedātāja Zane Gudrā, ģitārists Aivars Gudrais, bundzinieks Harijs Gūtmanis un studijas producents - mūziķis Jānis Lūsēns (juniors).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu