Noklausies! Ballīte! Tapis remikss grupas "Citi zēni" dziesmai "Vecumdienas"

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Dīdžejs Roberts Lejasmeijers radījis remiksu grupas “Citi zēni” jaunākajam veikumam - dziesmai “Vecumdienas”.

Kā norāda Lejasmeijers, grupai "Citi zēni" ir tiešām labas dziesmas, taču no viņa kā dīdžeja skatu punkta tām pietrūkst mūsdienu deju mūzikas bīta.

“Šī iemesla dēļ man jau ilgāku laiku bija doma, ka vajadzētu remiksēt kādu no grupas hitiem, kuru es varētu iekļaut arī savā ballīšu repertuārā. Kad tika izdots grupas singls "Vecumdienas", man uzreiz bija skaidrs, ka šī ir tieši tā dziesma, kuru vēlos remiksēt. Pirmkārt, mani uzrunāja dziesmas teksts, jo, gadiem ejot, jāsecina, ka arī pats jaunāks nepalieku, un otrkārt - tai ir ļoti pateicīga harmonija, kas perfekti iederas populārajā deju mūzikā," stāsta Lejasmeijers.

Saņemot akceptu no grupas, populārais dīdžejs sāka darbu un, kā pats atzīst, rezultāts tapa ātri, viegli un organiski. “Esmu ļoti apmierināts ar izveidotā remiksa skanējumu un ticu, ka tas būs viens no karstākajiem gabaliem manā un citu dīdžeju vasaras ballīšu pleilistēs,” turpina dīdžejs.

Roberta Lejasmeijera kontā ir daudzi veiksmīgi dziesmu remiksi, piemēram, “Ziemeļmeita”, “Pēc lietus”, “Vējā”, “Es gribu dejot bugi”, “Dieviņš” un citi. Lejasmeijers vairākkārt ir saņēmis Mūzikas ierakstu gada balvu “Zelta Mikrofons”.

Grupas “Citi zēni” dziesmas “Vecumdienas” mūzikas autori ir Roberts Memmēns un Armands Rutkovskis, bet vārdus sarakstījuši Jānis Pētersons un Dagnis Roziņš. Atgādinām, ka grupas pagājušā gada hits “Lieka štuka” ieguva gada vērtīgākās dziesmas titulu pop un rokdziesmu aptaujā “Muzikālā banka 2022”.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu