"Prieks, ka izvēlējās tieši mani!" Salmiņa vieš skaidrību, vai lēmumam pamest LTV ir saistības ar jauno darbavietu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Bijusī LTV laika ziņu vadītāja Ramona Salmiņa pievienojusies 360TV un turpmāk vadīs raidījumu "360TV ZIŅneši". Nu viņa vieš skaidrību, vai lēmumam pamest LTV ir saistība ar jauno darbavietu.

Jau ziņots, ka jauno raidījumu Salmiņa vadīs ar kādreizējo "Rīta Panorāmas" moderatoru Dāvi Valdnieku, kurš pēdējos gados darbojies producentu kompānijā "Brīvdienas". 

Valdnieks sarunā ar "Privāto Dzīvi" norāda, ka prasības vadītājiem bija diezgan specifiskas. Arī Ramonai nācies iziet raidījuma vadītājas proves.

"Prieks, ka izvēlējās tieši mani. Nav tā, ka savā karjerā esmu lasījusi tikai laika ziņas. Kādu brīdi vadīju raidījumu "4. studija", tāpēc man liekas, ka pieredze šajā ziņā, lai arī neliela, man tomēr ir," sarunā ar "Privāto Dzīvi" atklāj Salmiņa un atzīst, ka viņai vēl daudz jāmācās, taču izbauda filmēšanas procesu. 

Tāpat viņa uzsver, ka lēmumam pamest LTV nav saistības ar jauno darbavietu un piedāvājums nācis pēc tam, kad viņa bija aizgājusi no bijušās darbavietas. 

Jau ziņots, ka “360TV ZIŅneši” skatīsies aiz ziņu virsrakstiem, tuvplānā izzinās emocijas izraisošu sociālekonomisko realitāti no lauku viensētas līdz galvaspilsētai, godā cels maz pamanītos vai nenovērtētos cilvēkus sabiedrības zobrata funkcionēšanai. Kopējo mehānismu darbinās producents un redaktors Uldis Āboliņš. Savukārt saturu veidos mediju vidē sevi jau apliecinājušie žurnālisti Dana Albrehte, Natālija Valdniece, Miks Dūcis, Skaidrīte Nitiša un Alberts Dinters, dažādu mediju projektos pieredzējusī Ieva Čakste, reģionālais reportieris Emīls Višķers, sociālo mediju satura autors Mārtiņš Dinsbergs.

Vairāk lasi žurnāla "Privātā Dzīve" 16. maija numurā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu