Gluži kā dežavū! Linda Leen un Horens iekustina klausītājus un izzina to, kā būt laimīgiem (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

“Radio SWH” 30. dzimšanas dienā saviem klausītājiem sagādājis lieliskus pārsteigumus, svētku nedēļā atgriežot iepriekš iemīļotus raidījumus. 16. maija vakarā radio ēterā bija dzirdams raidījums “Vakara viesības”, kuru vadīja iemīļotie Linda Leen un Horens. Bija lieliska mūzika, tika izdibināts, kā būt laimīgiem, kopā ar vakara viesi, kā arī noslēgumā – “Saulrieta mūzika”.

“Šovakar būs mazs dežavū – kādus apmēram 20 gadus atpakaļ mēs šeit darbojāmies katru darbdienas vakaru no 20.00 līdz 23.00. Tā arīdzan šovakar. Vakara piedāvājums, kā jau parasti, pavadīt labi laiku ar labu mūziku, ar sarunām, ne īpaši nopietni, kaut kādā brīdī varbūt nopietnāk,” saka dziedātāja Linda Leen. Raidījuma sākumā izskanēja arī abu kopīgā dziesma “Stop the war”, ar kuru Linda Leen un Horens reiz piedalījās Latvijas Eirovīzijas atlasē.

Foto: Ieskats Radio SWH 30. dzimšanas dienas svinībās

“Dziesma ar nosaukumu “Stop the War”, jo ar katru dienu paliek aizvien aktuālāk un aktuālāk. Tas ir baigi labi, ka mēs esam uztaisījuši tādu dziesmu. Nav tā – ai, tā dziesma jau veca. Paskaties, cik ir aktuāla,” saka Horens. Viņam pievienojas arī Linda: “Jāsaka – diemžēl, bet mēs turpinām iestāties par miera ideju.” Vakara gaitā mūzikas izvēle uzticēta Lindai, kura sevi šajā tandēmā sauc par atbildīgo, savukārt Horenu viņa nodēvē par brīvo garu. “Forši, man patīk,” viņa piebilst.

“Vakara viesību” neatņemama sastāvdaļa vienmēr bija interesanti viesi, kas stāstīja par dažādām tēmām. Šajā vakarā kā īpašais viesis ēterā viesojās spoguļošanas metodes līdzautors un tās grupu vadītājs Didzis Jonovs. Kā būt laimīgiem, kas ir spoguļošana, kā atšķirt to, kas ir cilvēkam vajadzīgs un kas – “iebarots”, vai viegli būt pieaugušajam – ir tikai dažas tēmas, kas tika apskatītas raidījumā. Savukārt noslēguma stundā Linda un Horens klausītājus aizveda lieliskā vakara peldē “Saulrieta mūzika” un atvadījās no klausītājiem, sakot: “Nekas nebeidzas. Katras beigas ir kaut kā jauna sākums.”

Pilnu raidījuma ierakstu klausies “Radio SWH” mājas lapā – sadaļā “arhīvs”.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu