Noklausies! ⟩ Par kailumu, brīvību un deju: Būū izdod vasaras singlu "Viņa lielās"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Miks Šēls/Publicitātes foto

"Viņa lielās" ir jaunākais mākslinieces singls, gatavojoties šīs vasaras koncertsezonai. Ar savu unikālo balss tembru un dziesmu rakstīšanas stilu, mūziķe Būū sola šajā sezonā kāpt skatuves ar vienu mērķi - vairot brīvību ķermenī, balsī un smieklos.

“Šī dziesma ir par kailumu, brīvību, izpausmi, sevis pieņemšanu un deju. Neesmu baigā dejotāja, bet zinu, kādu laimi un pašizuagsmi man ir devusi sava ķermeņa apzināšanās caur kustību, īpaši deju virzieniem, kas ļauj brīvību gurniem - ķermeņa daļai, kas sevī nes ļoti daudz infromācijas, traumu un enerģijas. Tāpēc arī vārdi "gurni kliedz".

Lielīties, lepoties un pieņemt sevi ir ārkārtīgi grūti tik daudziem - ceru, ka šī dziesma kādu iedvesmos vienā jaukā šīs vasaras pilnmēnesī izģērbties un dejot pie jūras savai laimei,” singlu raksturo pati mūziķe.

Dziesmas mūziku, vārdus un aranžiju veidojusi pati Būū.

Būū ir mūziķe, kas ir ieguvusi plašu popularitāti ar savu unikālo stilu un pārsteidzoši daudzveidīgo mūzikas izpildījumu.

2022. gada februārī Būū saņēma divas mūzikas ierakstu gada balvas "Zelta mikrofons" statuetes nominācijās "Debija" un "Dziesma".

Kā ziņots iepriekš, tieši Būū šovasar, 22. jūlijā iesildīs Prāta Vētras vienīgo koncertu Liepājā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu