Dziedātāja Diona izdod debijas minialbumu “Marionete” un tā tituldziesmu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Šodien dziedātāja Diona klausītāju vērtējumam nodevusi vienu no saviem ilgi lolotajiem sapņiem – debijas mini albumu “Marionete”, kā arī prezentē tā tituldziesmu un videoklipu ar tādu pašu nosaukumu. Šim notikumam par godu 26. maijā tika aizvadīti albuma izdošanas svētki, kuros bija iespēja dzirdēt visas albuma dziesmas dzīvajā izpildījumā.

Albumā ir iekļautas jau zināmās dziesmas "Sīknauda", "Pulksten 12", "Nesaki Nē" (arī tās versija lietuviešu valodā "Nesakyk Ne"), kā arī trīs jauni singli – "Marionete", "Bez skābekļa" un "Akmeņi". Visām dziesmām gan vārdu, gan mūzikas autore ir pati Diona, un tās tapušas laika gaitā kā stāsti no iegūtās pieredzes, sajūtām un emocijām, no kā kopā būtu iespējams būvēt daļu mūziķes biogrāfijas.

Darbs pie albuma izveides noticis gada garumā, sadarbojoties ar producentu komandu “Varslaff 'n' Edwolf” jeb Armandu Varslavānu un Edgaru Vilcānu. “Šis ir ļoti liels solis manā mūzikas karjerā, par ko esmu ļoti sajūsmināta. Esmu ļoti gandarīta par paveikto un lepna par to, ka, neraugoties uz to, ka esmu vēl ļoti jauna un darbu pie albuma sāku pēc vidusskolas absolvēšanas, esmu spējusi izveidot albumu pati par saviem līdzekļiem, jo brīdī, kad šķita, ka finanses ir nepielūdzamas un daudz kas man nebūs iespējams, viss tomēr sāka notikt un izdoties. Tas lika man arī vairāk padomāt par to, ka arī šajā situācijā, plānojot to, ko un kā darīt, lai piepildītu savu sapni par debijas albumu, biju kļuvusi par sava veida marioneti, bet tiklīdz no šīm lelles saitēm atbrīvojos, es sapratu, ka viss ir iespējams,” atklāj Diona.

“Ikvienam reizi pa reizei dzīvē pienāk brīdis, kad viņš kļuvis par marioneti – cits attiecību jūkļos, cits darba dunā. Vēl kāds cirkulē nebeidzamās idejās starp sapņiem un realitāti. Šeit gan ir vērts padomāt par to – kā vārdā? Dziesmā katrs var saklausīt ko atbilstoši savai "marionetes situācijai". Arī albuma nosaukums ir “Marionete” tieši tāpēc, lai uzsvērtu šī vārda nozīmi tā, kā katram tas šķiet vispareizāk, jo marionete nav tikai lelle teātrī. Kad tapa tituldziesma, sajūta bija, ka esmu vienā lielā dzīves teātrī, kurā spēlēju, režisora iedotu lomu, par kuru nav liela prieka. Pēc tam sajūtas par vārdu “marionete” bija vēl īpašākas. Šis vārds aizķer, tas ir tēlains, tāpat kā mans stāsts Tāpēc atbildes uz to, kas ir marionete, meklējamas katrā pašā,” saka Diona.

Foto: Publicitātes foto

Albuma izdošanas svētkos pulcējās Dionas draugi un tuvākie cilvēki, lai kopā priecātos par “Marionetes” iznākšanu. “Manī ir neizsakāmi liela pateicība ikkatram, kurš izrādīja cieņu un interesi, ierodoties uz albuma atklāšanas svētkiem. Joprojām nespēju aptvert, ka tas ir noticis. Tik daudz smaidu, labu vārdu un lielisku cilvēku vienviet, tas ir neaizmirstami,” par pasākumu saka Diona.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu