Lazanja un kotletes! Hokejista Batņas mamma sirsnīgi par to, kas spēj iepriecināt dēlu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas hokeja izlases spēlētājs Oskars Batņa pie Brīvības pieminekļa, kur notiek bronzas medaļas Pasaules čempionātā hokejā izcīnījušās Latvijas hokeja izlases tikšanās ar līdzjutējiem.
Latvijas hokeja izlases spēlētājs Oskars Batņa pie Brīvības pieminekļa, kur notiek bronzas medaļas Pasaules čempionātā hokejā izcīnījušās Latvijas hokeja izlases tikšanās ar līdzjutējiem. Foto: Edijs Pālens/LETA

Uzbrucēja Oskara Batņas mamma Zanda sarunā ar žurnālu "Ir" atklāj, kāds ir vecāku ieguldījums dēla karjerā. 

Hokejista mamma Zanda izdevumam "Ir" uzsver, ka liels nopelns dēla audzināšanā ir vīram volejbolistam Alvim, kurš ieaudzinājis cīņas sparu, neatlaidību un apziņu, ka nedrīkst padoties pat visbezcerīgākajās situācijās -  agri vai vēlu ieguldītais darbs atmaksāsies.

"Vīrs ir skarbāks, viņš pēc katras spēles centās izanalizēt, kā būtu bijis pareizāk, kas izdevās, kas neizdevās. Es darīju to, kas mammai pienākas, — rūpējos par ēdienu, tīru kreklu, baltām zeķītēm. Mans pienākums ir dot dēlam atbalstu un mīlestību, lai kas arī notiktu," saka Zanda.

Viņa arī zina, ka dēlu iespējams iepriecināt ar lazanju un kotletēm. Un ja tam klāt vēl ir omes meduskūka un napoleons...

Sarunu ar hokejistu Oskara Batņas un Kaspara Zīles mammām lasi žurnāla "Ir" 1. jūnija numurā!

Jau ziņots, ka svētdien, 28. maijā, Latvijas izlase čempionātu noslēdza ar trešo vietu, spēlē par bronzas medaļām ar 4:3 uzvarot amerikāņus.

Latvijai tas ir kļuvis par visu laiku panākumiem bagātāko čempionātu. Iepriekš labākais rezultāts bija trīsreiz izcīnītā septītā vieta.

Pirmdien, 29. maijā, desmitiem tūkstoši cilvēku pie Brīvības pieminekļa Rīgā ar skaļām ovācijām sagaidīja Latvijas hokeja izlasi.

Foto: Tūkstošiem hokeja līdzjutēju sveic Latvijas hokeja izlasi

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu