"Tāds piedāvājums ir izteikts." Kaspars Upacieris par iespējamo "Bē Bē brokastu" atgriešanos "Radio SWH" (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Nupat “Radio SWH” svinēja savu trīsdesmito dzimšanas dienu, un tās ietvaros ēterā uz brīdi atgriezās un sociālos tīklus uzspridzināja raidījums “Bē Bē brokastis” kopā ar Fredi un Ufo. Raidījumā “Ar dziesmu par dzīvi” Kaspars Upacieris jeb Ufo atklāj intriģējošu informāciju par to, vai leģendārais raidījums varētu atkal atgriezties ēterā.

“Tāds piedāvājums ir izteikts,” par iespējamo “Bē Bē brokastu” atgriešanos “Radio SWH” ēterā raidījuma vadītājai Inesei Vaikulei saka Upacieris, “Redzēs, kā tas viss saliksies. Tāds piedāvājums nāca no “Radio SWH” vadības puses, ka varētu kaut kādās nedēļās, kad iet atvaļinājumā rīta programma, mēs kaut ko padarīt.”

Taujāts par to, vai gatavojies svētku nedēļas raidījumiem, atgriežoties radio ēterā, Upacieris atklāj, ka baigi nav gatavojies: “Mēs gandrīz 20 gadus ar Fredi kopā katru dienu, labi, ne katru dienu, bet katru darba dienu.” Viņš min, ka gatavošanās ir, piemēram, ziņu paskatīšanās iepriekšējā vakarā: “Noskaties “Panorāmu” – tev ir joku grāmata pilna.”

“Tajā brīdī, ja tas tiešām tā notiks un tur sakritīs viskautkas, to varēs izdarīt, tad – jā,” par iespējamo “Radio Lāga” un “Melnā humora topa” atgriešanos raidījumā “Bē Bē brokastis” saka Upacieris. “Tad arī domās, ko un kā darīt. Droši vien, ka domās tajā rītā. Kaut ko jau izdomās.” Viņš smejas, ka cilvēkiem vajadzētu sākt gatavoties, piemēram, īrējot studijas.

Pilnu raidījuma ierakstu vari noklausīties šeit!

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu