Rīgā uzstāsies pasaulslavenais amerikāņu reperis Lil Pump

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lil Pump.
Lil Pump. Foto: AP/Scanpix

8. jūlijā Rīgā, Andrejostas kvartālā (AOK) uz skatuves kāps amerikāņu repa superzvaigzne – reperis Lil Pump. Šī ir pirmā mūziķa viesošanās Baltijas valstīs, kas notiek Eiropas tūres ietvaros. Lil Pump šobrīd ir viens no populārākajiem repa mūzikas žanra pārstāvjiem, kam slavu un atpazīstamību atnesa hits – dažādu topu supergrāvējs “Gucci Gang”. Kopumā mūziķa singli dažādās tiešsaistes platformās ir klausīti vairāk nekā 4,3 miljardus reižu. AOK Lil Pump izpildīs gan labi zināmos skaņdarbus, gan jaunākos hitus.

Lil Pump ir amerikāņu reperis, kurš pēdējo 7 gadu laikā ir iekarojis pasaules radiostaciju un straumēšanas vietņu topus un repa kultūras cienītāju atzinību. Viņš ir viens no populārākajiem SoundCloud repa pārstāvjiem.

Lil Pump nonāca slavas zenītā 2017. gadā pēc singla “Gucci Gang” izdošanas, kas atšķīrās ar hipnotisku plūdumu un savdabīgu skanējumu. ASV Billboard Hot 100 topā tas ieņēma 3. vietu, savukārt Amerikas Ierakstu industrijas asociācija tam piešķīra platīna sertifikātu 5 reizes.

Šis singls arī kļuva par viņa pirmā albuma “Lil Pump” lokomotīvi un palīdzēja tam ierindoties 3.vietā ASB Billboard 200 topā un 2. vietā R&B /hip-hopa topā. Šajā albumā iezīmējās sadarbības ar Smokepurpp, Gucci Mane un Lil Yachty.

Tajā pašā gadā sekoja nākamais panākumu vilnis pēc singla “Welcome to the Party” izdošanas sadarbībā ar Diplo, French Montana un Zhavia Ward, kas kļuva arī par vienu no filmas “Deadpool 2” skaņu celiņiem. 2018.gadā Lil Pump sadarbojās ar virkni mūziķu – Lil Yachty, Lil Rich, BlocBoy JB, savukārt gada noslēgumā jaunais censonis izdeva singlu “I Love It” kopā ar amerikāņu repa superzvaigzni Kanye West (Spotify patlaban vairāk nekā 643 miljoni skatījumu).

Daudziem Lil Pump ir kļuvis par iedvesmas avotu un pierādījumu tam, ka arī jaunieši ar uzvedības un mācību grūtībām (Lil Pump atzinis, ka viņam ir disleksija) var sasniegt ievērojamus panākumus. Bērnībā mūziķim nebija intereses par mūziku, taču tas mainījās pēc izslēgšanas no skolas Maiami 9. klasē par kautiņu ar skolēnu. Lil Pump radītie skaņdarbi “Broke My Wrist”, “D Rose” un “Elementary” ātri vien guva atzinību tiešsaistes straumēšanas vietnēs. Arī paša mūziķa spilgtā, asā, protestējošā personība piesaistīja milzu sociālo mediju un jauniešu uzmanību – Lil Pump kļuva par šī laika jauniešu repa kultūras ikonu.

Mūziķis līdz šim brīdim ir izdevis trīs albumus.

Kopumā viņa video YouTube platformā skatīti 3,8 miljardus reižu. TOP 3 hiti YouTube un Spotify platformās ir “Gucci Gang” ar 1,4 miljardiem skatījumu, “I Love It ft. Kanye West” ar 800 miljoniem skatījumu un “Esskeetit” ar 600 miljoniem skatījumu.

Lil Pump iesildīs pašmāju repa un hip hopa žanra pārstāvji Prusax, Rolands Če, Xantikvariāts un Steps.

“Mēs – AOK komanda – vienmēr esam tiekušies uz to, lai radītu arvien kvalitatīvākus un interesantākus pasākumus, ko novērtētu gan mūsu pastāvīgie apmeklētāji, gan arī daudz plašāks cilvēku loks. Lil Pump ir spēcīga mūsdienu repa skatuves personība. Šis koncerts viennozīmīgi būs interesants gan hip-hop un repa mūzikas kvēlākajiem faniem, gan tiem, kuri vienkārši vēlas gūt spilgtus iespaidus un redzēt pasaules līmeņa zvaigzni, kas koncertē lielākajās metropolēs un šovasar arī pie mums – Rīgā. Gan Latvijas, gan Baltijas mērogā šis ir viens no spilgtākajiem šīs vasaras koncertiem. AOK arī turpmāk sagādās pārsteigumus un plānojam vest uz Latviju starptautiska mēroga mūziķus ar plašu atpazīstamību, kuri būtu interesanti gan mums pašiem, gan ārzemju viesiem,” skaidro AOK attīstītājs Dāvis Čīma.

Biļešu skaits ir ierobežots.

Biļetes uz koncertu pieejamas "Biļešu servisā".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu