Slepus apprecējusies Ieva Kerēvica

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Dziedātāja Ieva Kerēvica
Dziedātāja Ieva Kerēvica Foto: Evija Trifanova/LETA

Dziedātāja Ieva Kerēvica (41) intervijā žurnālam "Ieva" atklāj privātās dzīves jaunumus - viņa otrreiz kļuvusi par māmiņu un slepus apprecējusies. 

Kā zināms, Kerēvica pērn satuvinājās ar Kārli, kurš strādā restorānu jomā, - viņa dāvājusi viņam meitu. Abi arī iestūrējuši laulības ostā. 

"Apprecējāmies pirms vairāk nekā gada. Negribēju šajā atvilktnītē laist nevienu lieku skatienu no ārpasaules. Izdarījām to klusi, privāti un intīmi, bez liekiem skatieniem, ausīm, vērtējumiem, viedokļiem... Un man pašai tas bija milzīgs solis," intervijā žurnālam "Ieva" atklāj Kerēvica.

Viņa kāzās iztikusi bez baltās kleitas, taču nosvinējusi īpašo notikumu ar ļoti romantisku restorāna apmeklējumu kopā ar diviem tuvākajiem draugiem.

Kopš iepazīšanās abi ar bērniem - Grietu (Ievas meita no iepriekšējām attiecībām - red.) un gadu veco Hertu - paspējuši aizceļot uz Bali un janvārī pat pārcelties uz Indiju. 

Viņa gan nezina, ar ko saistīs savu nākotni. "Pārmaiņas pavērsušas manu dzīvi citā virzienā, bet man joprojām nav nekādas nojausmas, kurp dodos, jo viss vēl ir procesā. Ir ļoti daudz jautājumu – uz kurieni, kā?" saka Kerēvica un par attiecībām ar vīru saka: "Ir ne tikai skaisti un traki, bet arī ļoti sarežģīti. Kā angļi saka – it’s complicated... Mēs ar Kārli esam sākuši no otra gala – mums nav bijis iepazīšanās perioda piecu, septiņu vai pat desmit gadu garumā. (..) Šajās attiecībās ir bijuši brīži, kad esmu domājusi – kam man to visu vajag?! Bet tad es sev saku – Ieva, dod sev laiku, dod otram laiku, dod sev iespēju, dod otram iespēju."

Pilnu interviju ar Ievu Kerēvicu lasi žurnāla "Ieva" 7. jūnija numurā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu